No SSO cookie

O noua generatie Opel Calibra, in 2013?

voteaza
(0/ 0)
O noua generatie Opel Calibra, in 2013?
Noutati-auto · · 2 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Potrivit unor informatii deocamdata neoficiale, Opel se pregateste sa lanseze pe piata o noua generatie a modelului Calibra, iesit din fabricatie in 1997.

 
 
 

Astfel, conform unor documente confidentiale ce au incaput pe mana presei, noul Opel Calibra va fi bazata pe platforma lui Insignia si va fi construita la uzina din Ruesselsheim, Germania, incepand cu prima jumatate a anului 2013.

 

Utilizarea platformei Opel Insignia elimina din ecuatie posibilitatea ca masina sa aiba propulsie, insa versiunea de top OPC ar putea primi o tractiune integrala alaturi de motorul V6 de 2,8 litri ce produce 321 CP si 435 Nm.

 

In ceea ce priveste aspectul, noua generatie Opel Calibra ar putea sa primeasca o serie dintre liniile de design ale conceptelor GTC (foto) si Flextreme GT.

 

La momentul lansarii sale, in 1989, prima generatie Opel Calibra a fost cea mai aerodinamica masina de serie, cu un coeficient Cd de doar 0,26. Ea a detinut acest “titlu” timp de zece ani, pana ce Audi a lansat modelul A2.

 

Cristian Iovitu


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (2)

scris de Anonim

tractiune = rotile motrice sunt amplasate pe axa-fata (masa vehiculului este tractata); propulsie = rotile motrice sunt amplasate pe axa-spate (masa vehiculului este propulsata); Four-Wheel Drive ("tractiune integrala") = toate rotile sunt roti motrice (masa vehiculului este tractata si propulsata in acelasi timp); Ce ar trebui sa invatati: un cuvant poate avea mai multe intelesuri, inclusiv in limba romana. Happy now?

scris de Anonim

elimina din ecuatie posibilitatea ca masina sa aiba propulsie ??? What ?

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1890 :: 17.79MB