No SSO cookie

Noutăţile MINI la LA Auto Show 2014

voteaza
(0/ 0)
Noutăţile MINI la LA Auto Show 2014
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Lansarea noului MINI cu cinci uşi, despre care am scris mai multe detalii aici, este o continuare a strategiei de succes pentru extinderea popularităţii mărcii în rândul unui nou public-ţintă prin lărgirea gamei de modele. Prin acest debut, familia MINI ajunge acum la un total de opt membri. De asemenea, selecţia de echipamente speciale, accesorii şi servicii MINI Connected este şi ea mai mare ca niciodată.

 
 

Succesul MINI peste Atlantic a făcut ca Statele Unite ale Americii să fie cea mai importantă piaţă a mărcii.

O perspectivă a viitorului mărcii va fi de asemenea prezentată la LA Auto Show printr-un concept car spectaculos. MINI SuperleggeraTM Vision întruchipează o interpretare de pionierat a unui concept cu o tradiţie foarte bogată: roadsterul - o combinaţie de stil britanic, atmosferă italiană, design purist, construcţie ultrauşoară şi propulsie pur electrică.

MINI cu cinci uşi care îşi face debutul în Statele Unite cu ocazia LA Auto Show. Două uşi suplimentare facilitează accesul în spate, unde sunt disponibile trei locuri. MINI cu cinci uşi are un ampatament care a fost extins cu 72 de milimetri, oferind astfel spaţiu mai mare nu doar pentru pasageri. Acum, portbagajul este mai mare cu aproximativ 30% faţă de cel al modelului cu trei uşi, cu un volum de 278 de litri. Mai mult, spătarul banchetei, divizat în raport 60:40, cu posibilitatea de rabatare, permite mărirea volumului portbagajului la un maxim de 941 de litri.

p90142939-highres

 

La lansarea pe piaţă a noului MINI cu cinci uşi, clienţii vor avea disponibile şase motoare din noua generaţie, cu trei sau cu patru cilindri, precum şi tehnologie MINI TwinPower Turbo. Propulsoarele acoperă o gamă de puteri cuprinsă între 95 CP şi 192 CP. Alte caracteristici ale noii generaţii MINI sunt conceptul optimizat de afişare şi operare, precum şi selecţia largă de sisteme inovatoare de asistare a conducătorului.

Colaborarea între MINI şi producătorul italian de caroserii şi design Touring Superleggera a dus la apariţia unui studiu de roadster compact, ale cărui design şi concept sunt orientat complet pe esenţial, mai exact plăcerea condusului şi atractivitatea aspectului. Realizat manufacturier în mare parte, MINI SuperleggeraTM Vision prezintă o interpretare modernă a clasicei decapotabile cu două locuri. Designul deopotrivă minimalist şi foarte emoţional combină stilul britanic şi atmosfera italiană. Aceste model a fost prezentat şi la Salonul Auto de la Paris din acest an.

Proporţiile roadsterului, cele caracteristice MINI, derivă într-o notă charismatică fascinantă, care este sintetizată de finisajul liniilor şi suprafeţelor tipice pentru Touring Superleggera. Cu o bogată tradiţie, arta construcţiilor ultrauşoare aplicată în manufacturarea caroseriei şi propulsia electrică modernă a studiului contribuie la plăcerea pură a condusului, cu o agilitate captivantă, ca să nu mai vorbim de eficienţa revoluţionară. În interiorul MINI SuperleggeraTM Vision, estetica puristă şi atemporală este creată prin intermediul unor spaţii generoase şi a materialelor de înaltă calitate, care sunt deosebit de autentice deoarece au fost lăsate, în mare măsură, în starea iniţială.

p90163826-highres

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.6664 :: 22.2MB