No SSO cookie

Noul Volvo S40 va fi prezentat în premiera la Frankfurt Motor Show

voteaza
(0/ 0)
Noul Volvo S40 va fi prezentat în premiera la Frankfurt Motor Show
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Volvo va prezenta în premieră, noua versiune a modelului S40 cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, care va debuta pe 9 septembrie, în avampremiera acestui eveniment constructorul suedez prezentând pimele fotografii ale maşinii, potrivit The Car Fanatics.

 
 
[poza1s]Noul sedan compact al Volvo are un design care preia câteva dintre trăsăturile fraţilor mai mari, S60 şi S80, însă personalitatea sa se păstrează distinctă. Interiorul a fost modernizat, în comparaţie cu vechea versiune, în acelaşi timp crescând şi agilitatea şi gradul de siguranţă al vehiculului. "Cu noul Volvo S40, oferim clienţilor noştri cea mai completă maşină în segmentul premium al clasei compact. Aceasta, împreună cu designul atrăgător şi excelentul comportament de drum, fac din acest model cel mai important concurent în segmentul său, unul care va avea ceva de spus în faţa rivalilor”, a spus preşedintele Volvo Cars, Hans-Olov Olsson. [poza2s]La exterior, noul S40 arată inconfundabil ca un membru al familiei Volvo, cu trăsături puternice, stilizate dar sigure. Interiorul reprezintă o revoluţie, cu o consolă centrală foarte îngustă, prima de acest fel din lume, care însă crează un surplus de spaţiu, intenţia lor fiind, după cum spun designerii Volvo, de a crea un model deschizător de drumuri. Ca marcă recunoscută pentru gadul înalt de siguranţă al maşinilor produse, Volvo a creat prin S40 un model care se vrea a fi cel mai sigur în clasa din care face parte. Structura sa din oţel prelucrat, precum şi tehnologia înglobată în sistemele de siguranţă vor încerca să dovedească acest fapt. [poza3s]În privinţa motorizărilor, Volvo a echipat acest vehicul cu un motor în cinci cilindri benzină T5, care dezvoltă 220 CP, precum şi cu o variantă turbodiesel în patru cilindri, de 136 CP. Noi motoare pe benzină, în patru cilindri vor fi disponbile de anul viitor. Tot anul viitor, Volvo va aduce un nou model în clasa compact, un sportwagon denumit V50.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3021 :: 19.63MB