No SSO cookie

Noul Volkswagen Beetle va avea un design complet nou

voteaza
(0/ 0)
Noul Volkswagen Beetle va avea un design complet nou
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Volkswagen anunta ca noua generatie a modelului Beetle va pastra esenta legendarei masini insa va veni cu un aspect complet nou fata de actualul model.

 
 

Noul Volkswagen Beetle, model ce va fi lansat anul viitor la Salonul Auto de la Detroit, va beneficia de un design radical, conform unor surse din compania germana citate de Autocar.


Se pare ca designerii Volkswagen au depus eforturi substantiale pentru a da o noua fata modelului Beetle, incercand sa prezinta intr-o viziune moderna esenta clasica a vechiului Beetle. Noul model va fi produs in fabrica din Mexic, alaturi de modelul Jetta, urmand sa imparta cu acesta o serie de elemente mecanice. Viitorul VW Beetle va prezenta modificari la sasiu, va avea un ampatament mai lung si va beneficia de suspensie MacPhaerson pe fata si multilink pe spate in cazul versiunii de top echipate cu motorul de 2.0 litri si 210 cai putere.
 

Gama de motoare va fi compusa dintr-un propulsor de 1.2 litri si 105 cai putere, 1.4 litri si 160 cai putere si 2.0 litri si 210 cai putere. Iubitorii motoarele diesel vor putea opta pentru un propulsor 1.6 cu 105 cai putere sau 2.0 cu 160 de cai putere. Mai mult, va fi lansata si o versiune hibrid care va beneficia de acelasi tren de rulare ca si Jetta CC, cu un motor traditional de 150 cai putere si unul electric de 27 cai putere. Noul VW Beetle va intra pe piata europeana in luna mai a anului viitor.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1610 :: 22.18MB