No SSO cookie

Noul Twingo se comercializeaza in Romania

voteaza
(0/ 0)
Noul Twingo se comercializeaza in Romania
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noul Twingo ofera foarte mult, la acelasi pret cu predecesorul

 
 

Alaturi de calitatile rutiere si polivalenta recunoscute, noul Twingo mizeaza pe:

- Un design seducator marcat prin reintoarcerea la un stil mai expresiv al partii frontale, doua noi culori pentru caroserie, Fuchsia si Bleu Bermudes, dar si un design interior mai vesel si mai colorat

- Optiuni multiple de personalizare, accesibile. Spre exemplu, stickerele de plafon sunt propuse la un pret de 150 €, inclusiv TVA.

Integrand elemente stilistice care vor defini identitatea vizuala a tuturor modelelor viitoare din gama Renault , noul Twingo afiseaza o personalitate puternica, optimista, in spiritul Twingo.

Optimismul estetic se traduce prin cele doua noi nuante pentru caroseriei, Fuchsia (metalizata) si Bleu Bermudes (nemetalizata speciala), care completeaza o paleta cromatica alcatuita din Noir Nacré, Bleu Majorelle, Gris Platine, Bleu Malte, Brun Cajou, Vanille, Blanc Glacier si Rouge Vif.

De asemenea, pentru noul Twingo, sunt disponibile ca si dotare optionala noile jante 15’’ Air de culoare negru cu efect diamantat.

Noul Twingo propune noi optiuni de personalizare cu elemente de calitate, care pot fi aplicate in uzina, la un pret accesibil. In primul rand, cele sapte noi stickere de plafon (Mosaic, Black Halo, White Halo, Stars, Devil, Clear Stripes, Dark Stripes) sunt propuse la un tarif de 150 €, inclusiv TVA. Apoi, cele sapte combinatii coloristice pentru a asorta carcasa oglinzilor retrovizoare cu extremitatea bandourilor de protectie laterala, la un tarif de 35 € inclusiv TVA, pot da un plus de personalitate design-ului exterior, contrastand cu nuanTa de baza a caroseriei.

Noul Twingo ofera foarte mult, pentru acelasi pret ca si predecesorul sau.

Inca de la primul nivel de echipare, Trend, noul Twingo este echipat standard cu : ABS, airbag-uri frontale si laterale, aer conditionat, inchidere centralizata cu telecomanda, geamuri fata cu reglaj electric, oglinzi retrovizoare cu reglaj electric, proiectoare de ceata, computer de bord, tempomat-limitator de viteza. Iar pretul pentru Trend 1,2 16V 75 CP se mentine la acelasi nivel cu versiunea echivalenta a generatiei anterioare.

Printre modelele din segmentul sau, noul Twingo este singurul care propune scaune spate independente si culisante pentru o modularitate fara concurenta.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2248 :: 17.78MB