No SSO cookie

Noul teaser Lamborghini!

voteaza
(0/ 0)
Noul teaser Lamborghini!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Lamborghini a lansat cel de-al doilea teaser a noului model care urmeaza sa fie prezentat la sfarsitul lunii la Paris. Noul teaser este al doilea dintr-o serie de sase, celelalte urmeaza sa fie lansate pe masura ce ne apropiem de inceperea Salonului de la Paris.

 
 
Noul teaser Lamborghini pare sa reprezinte compartimentul motor acoperit cu fibra de carbon. Cele 10 iesiri ar putea fi cele ale unui V10. Pe langa noul teaser, Lamborghini a lansat si o declaratie a CEO-ului Lamborghini, Stephan Winkelman. Acesta expune pe scurt viitorul noilor modele, dar si importanta fibrei de carbon pentru a reduce masa supercarurilor.

Stephan a declarat ca Lamborghini va redefini viitorul modelelor sale, dar vor pastra baza: designul si performanta. Winkelman a spus ca designul este principalul motiv pentru care cineva ar cumpara un Lamborghini, acesta iesind mereu in evidenta prin designul neconformist.

In ceea ce priveste performanta, taurul italian se concentra pana acum pe viteza maxima, accelerare si manevrabilitate. In viitor, modelele Lamborghini vor fi axate pe manevrabilitate si accelerare. Viteza maxima nu mai este atat de importanta, Winkelman declarand ca toate supercarurile ating viteze de peste 300 km/h, viteze imposibila pe drumurile normale.

Acesta a concluzionat spunand ca noile modele vor folosi mai multa fibra de carbon si vor avea un consum si emisii de CO2 mai reduse. Modelul care urmeaza sa fie lansat la Paris va prezenta noul curent de design ales de Lamborghini pentru viitoarele modele.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1876 :: 22.18MB