No SSO cookie

Primele fotografii cu exteriorul noului SUV Honda HR-V

voteaza
(0/ 0)
Primele fotografii cu exteriorul noului SUV Honda HR-V
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

HR-V este noul venit din partea Honda în segmentul mult disputat al SUV-urilor de clasă mică

 
 

Honda a dezvăluit primele imagini cu noua versiune europeană a SUV-ului său de clasă mică, înainte de premiera mondială de la Salonul Auto Paris 2014, ce va avea loc luna viitoare.

hr-v_prototype

HR-V este nou intratul din partea Honda în segmentul mult disputat al SUV-urilor de clasă mică din Europa, un segment care generează în ultima perioadă vânzări foarte bune pentru toţi constructorii ce sunt prezenţi cu modele în cadrul acestuia.

Designul exterior unic al noului prototip HR-V seamănă cu al unui coupe, cu linii ascuțite şi dinamice care unesc partea superioară cu accente elegante de  partea inferioară a caroseriei viitorului model. Această eleganță a unui coupe se realizează, după spusele celor de la Honda, fără a compromite caracterul practic şi spaţiul interior al maşinii.

HR-V dispune de un rezervor de combustibil poziţionat central pentru a crea unul dintre cele mai spațioase și adaptabile interioare ale unui SUV de mici dimensiuni. Honda Magic Seats vor fi o dotare ce pune accent pe versatilitate şi confort, permițând o multitudine de configurații de reglaj al scaunelor, cu posibilitatea de a rabata al doilea rând de scaune complet pentru un spațiu plat de încărcare.

hr-v_prototype_1

 

Cuvinte cheie:
Honda | SUV |
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2153 :: 22.15MB