No SSO cookie

Noul Renault Twingo, in Romania de la 8.500 de euro cu TVA

voteaza
(0/ 0)
Noul Renault Twingo, in Romania de la 8.500 de euro cu TVA
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Renault lanseaza pe piata din Romania noul model Twingo, care are un pret de pornire de 8.500 de euro cu TVA. Renault aduce in Romaia si noua editie speciala Renault Twingo Miss Sixty.

 
 
 Incepand din aceasta luna, Renault Twingo este disponibil si in Romania. Pentru inceput, gama Twingo va fi constituita dintr-o versiune de baza Trend, care dispune de numeroase dotari inca din serie (aer conditionat, radio CD, geamuri fata si oglinzi cu reglaj electric), sau optional solutii de conectivitate USB, Bluetooth si diverse elemente de personalizare a design-ului, si seria limitata Twingo Miss Sixty, cu un design spectaculos, 100% feminin: doua culori de caroserie, Rose Boheme si Noir Nacre; stripping cu motive florale pentru hayon, capota si stalpul central, tapiterie neagra Alcantara asortata caroseriei prin conturul si cusaturile Rose, volan imbracat in piele, covorase de protectie personalizate, alaturi de  alte numeroase elemente de design.  Preul noului Renault Twingo in Romania incepe de la 8.500 de euro cu TVA pentru versiunea cu motor de 1.2 litri 16v cu 75 de cai putere.

 

 

Renault si Miss Sixty si-au unit fortele pentru a crea Twingo Miss Sixty, o versiune “glamour”, 100% feminina, a unuia dintre cele mai bine vandute modele Renault. Twingo Miss Sixty a fost dezvaluita in avanpremiera la Salonul Auto de la Paris, editia octombrie 2010, si va fi comercializata incepand din noiembrie 2010. Moul Renault Twingo Miss Sixty va porni in Romania e la 9.900 de euro cu TVA.

 

 

Cu peste trei milioane de vehicule vandute in intreaga lume incepand din 1993, Twingo isi continua succesul, si prezinta acum versiunea sa cea mai feminina, Twingo Miss Sixty. Moderna, unica si nonconformista, Twingo Miss Sixty nu urmeaza tendintele, ci le creeaza. Twingo Miss Sixty are stilul si impertinenta unei frantuzoaice cochete, care trateaza totul cu lejeritate si umor, dar isi asuma aceasta atitudine.

 

Lansata in 1991, Miss Sixty este prezenta astazi in toate capitalele lumii prin colectiile sale de prêt-à-porter si accesorii, dedicate exclusiv unei clientele feminine. Miss Sixty reprezinta sicul urban, de aceea asocierea cu Twingo este absolut fireasca. Ambele marci impartasesc aceeasi viziune ironica si impertinenta, si acelasi spirit pozitiv.

 

 

Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1825 :: 17.79MB