No SSO cookie

Noul Opel Meriva castiga un premiu de design

voteaza
(0/ 0)
Noul Opel Meriva castiga un premiu de design
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noul Opel Meriva a primit premiul de design al revistei germane Auto Bild.

 
 

Noul Opel Meriva continua drumul castigator al colegilor sai Insignia si Astra primind primul sau titlu, premiul de design 2010 al revistei germane Auto Bild  la categoria SUV/Van/Tractiune intergala.

Noul Meriva duce mai departe limbajul de design castigator al Opel, maiestria sculpturala intalneste precizia germana,  introdus cu succes de Insignia in 2008 si de Astra anul trecut. In plus fata de aspectul expresiv, Meriva ofera functii inovatoare precum sistemul inovator al scaunelor spate, FlexSpace, usile cu deschidere inversa FlexDoors, si sistemul adaptabil de depozitare al cabinei, FlexRail, ceea ce il face campionul flexibilitatii in industria auto.
 

Opel Insignia a adunat aproape 40 de premii, inclusiv prestigiosul Masina Anului in Europa 2008 si Premiul de Design AUTO BILD 2009 pentru Sports Tourer. Intre timp, compacta cu cinci usi Astra a adunat deja 20 de distinctii de la lansarea sa din toamna trecuta.Meriva a castigat Premiul de Design 2010 al revistei germane AUTO BILD depasind 16 competitori in categoria sa, in urma unui sondaj la care au raspuns 100.000 de persoane.
 

Acest premiu de design arata inca o data ca am tintit corect cu designul nostru inovativ, sportiv si elegant pentru Meriva,” spune Mark Adams, Vice Presedinte, Opel/Vauxhall Design. “Clientii au au votat si au desemnat Meriva drept favorita lor, iar acest fapt face premiul cu atat mai special. Suntem foarte mandri de faptul ca Meriva a avut succes si suntem increzatori ca vom depasi asteptarile clientilor cu noul nostru monovolum mic.”

Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1671 :: 17.78MB