No SSO cookie

Noul model de clasă mică al Opel: KARL

voteaza
(0/ 0)
Noul model de clasă mică al Opel: KARL
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Modelul Karl, al cărui nume aduce un omagiu fiului celui care a înfiinţat compania, va putea fi comandat începând din vara lui 2015

 
 

. Clienţii vor putea cumpăra un autovehicul compact cu cinci uşi, cu o lungime de 3,68 metri şi spaţiu pentru până la cinci persoane cu mai puţin de 10.000 de euro. În plus, noul membru al familiei Opel poate fi echipat cu numeroase tehnologii de siguranţă, confort şi infotainment fără egal în acest segment. KARL este propulsat de un motor pe benzină cu trei cilindri şi capacitate de un litru. Din vara lui 2015, KARL, ADAM şi Corsa îi vor asigura mărcii Opel cel mai puternic portofoliu de autovehicule de mici dimensiuni şi cel mai tânăr de pe piaţă.

Partea frontală a modelului KARL etalează zâmbetul tipic Opel, asigurat de bara cromată dinamică ce susţine emblema mărcii. În lateral, cel mai mic autovehicul Opel se caracterizează prin trei linii dinamice, precise. Motivul tipic al tăişului de pe părţile laterale este prezent pe portiere şi reflectă filozofia de design precisă şi sculpturală a mărcii Opel. Cele două linii ascuţite care trec prin mânerele portierelor subliniază personalitatea dinamică. Farurile şi luminile spate mari contribuie la apariţia modernă, creând un design general care face dovada atenţiei la detalii.

Sub capotă, este echipat cu tehnologie de propulsie Opel de ultimă generaţie. Noul 1.0 ECOTEC de 75 cp, un motor pe benzină de un litru, cu trei cilindri, a fost dezvoltat special pentru KARL. Şasiul şi direcţia modelului KARL au fost dezvoltate pentru a oferi siguranţă şi confort excepţionale.

În acest sens, KARL va fi echipat cu numeroase dotări de confort şi siguranţă, iar Opel va oferi astfel încă o dată tehnologii ultramoderne la preţuri accesibile. Pe lângă sistemele ESP, ABS cu distribuţie electronică a forţei de frânare şi Asistentul la pornirea în rampă, care previne deplasarea înapoi a autovehiculului la pornirea în rampă, disponibile standard, KARL poate fi echipat cu o altă dotare de siguranţă, Avertizarea privind părăsirea benzii de circulaţie. Cu ajutorul senzorilor camerei frontale, care scanează drumul, aceasta avertizează şoferii atunci când părăsesc neintenţionat banda, prin intermediul unui semnal sonor şi al unei pictograme galbene intermitente.

opel-karl-293738


De asemenea, KARL oferă modul City, care reduce efortul la efectuarea manevrelor de direcţie printr-o apăsare de buton, fiind deja disponibil pe modelele ADAM şi Corsa. De asemenea, Asistentul la parcare previne accidentele nedorite la parcare emiţând un semnal sonor la apropierea de obstacole când vă deplasaţi în marşarier. Tempomatul cu limitator de viteză asigură conducerea cu viteză legală, fapt extrem de util în traficul complicat din oraş sau în zonele rezidenţiale cu limită de viteză de 30 km/h. Proiectoarele de ceaţă garantează o iluminare îmbunătăţită în condiţii meteorologice dificile, în timp ce funcţia de iluminare în viraje garantează manevre de virare mai sigure pentru şofer şi ceilalţi participanţi la trafic.

Lista de echipamente de confort, asistenţă şi siguranţă disponibile pentru KARL mai include şi scaunele faţă încălzite, împreună cu volanul din piele încălzit, disponibile opţional, asigură o căldură confortabilă pe timp de iarnă. Zilele de vară devin şi mai plăcute datorită trapei opţionale.

De asemenea, proprietarii de autovehicule KARL vor putea să fie complet conectaţi cu ajutorul sistemului de infotainment IntelliLink al Opel, care permite integrarea perfectă a dispozitivelor Apple iOS şi Android şi aduce lumea smartphone-ului la bord.

Privit din exterior, KARL va surprinde încă de la început prin cele zece culori diferite şi variatele modele de jante, de la 14 la 16 inch.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3602 :: 22.15MB