No SSO cookie

Noul Opel Insignia OPC Unlimited atinge viteza maxima de 270 km/h

voteaza
(0/ 0)
Noul Opel Insignia OPC Unlimited atinge viteza maxima de 270 km/h
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Opel a incalcat intelegerea tacita a limitatorului electronic de viteza.

 
 
Tot mai multi producatori auto renunta tacit la intelegerea facuta, ca intre gentlemani, referitor la limitarea unanima a vitezei modelelor pentru productie, la 250 km/h, in ciuda faptului ca unica tara unde este legal sa conduci atat de tare, este Germania, pe anumite portiuni de autostrada. Ultima companie care a incalcat intelegerea este Opel, care a lansat ultima versiune de inalta performanta, Insignia OPC, supranumita "Unlimited", care nu mai are in dotare limitatorul electronic de viteza.


Alain Visser, Vicepresedinte de Vanzari, Marketing si Aftersales la compania Adam Opel AG a declarat ca astfel "Raspundem unei cereri des exprimate de catre clienti. Cumparatorii de Insignia OPC sunt, in general, soferi experimentati si responsabili, care doresc sa se poata bucura de intrega disponibilitate tehnica a masinii lor."


Prin eliminarea limitatorului electronic, Insignia OPC Unlimited sedan, echipat cu transmisie manuala, poate atinge 270 km/h. Unlimited este disponibil atat cu transmisie manuala cu sase trepte, cat si cu transmisie automata, indiferent de versiunea de caroserie.


Celelalte modificari prezente pe Insignia OPC Unlimited sunt inscriptionarea cu un logo albastru "Brembo" si indicatoaele de turatie a motorului si vitezometrul, redesenate. Opel pregateste si o editie speciala, care va fi oferita in culoarea negru mat.


Restul este ceea ce deja stim cu totii: motor 2.8 litri turbo twin-scroll, V6, care ofera 325 CP si 400 Nm, cu tractiune integrala. In functie de tipul de caroserie si transmisie, Insignia OPC sprinteaza 0-100 km/h intre 6 si 6,6 secunde, iar consumul si emisiile, in ciclu mixt sunt de 10,6 l/100 km, cu emisii de CO2 de 249 g/km si ajung pana la 11 l/100 km si 259 g/km.


Cristian Szilvassy

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1617 :: 17.85MB