No SSO cookie

Noul Opel Combo, a fost lansat oficial, astazi

voteaza
(0/ 0)
Noul Opel Combo, a fost lansat oficial, astazi
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cel mai bun in clasa sa: volum de incarcare de pana la 4.600 de litri si sarcina utila de pana la o tona. Flexibilitate: configuratie cu doua, cinci sau sapte locuri.

 
 

Noua generatie a modelului Opel Combo ofera solutii inteligente in segmentul de furgoane compacte. Aceasta este disponibila intr-o gama extinsa de variante, prevazuta cu tehnologie avansata, caracterizata printr-un consum deosebit de redus de carburant si un nivel optim de functionalitate.

Versiunea panel van este disponibila acum in doua variante de ampatament, 2.755 mm sau 3.105 mm, ce confera o lungime totala a autovehiculului de 4,39, respectiv 4,74 metri, precum si doua inaltimi ale autovehiculului, de 1,85 m sau 2.10 m. Noul Opel Combo este disponibil si in varianta versatila autoturism-furgon, cu cinci sau sapte locuri si caroserie cu panouri sau vitrata.

Pentru a asigura accesul usor la spatiul de marfa, variantele de furgon pot fi comandate optional cu una sau doua usi glisante. Versiunea de autoturism este dotata standard cu doua usi glisante si hayon. Sunt disponibile, de asemenea, usi duble, asimetrice. Pentru unele configuratii de panel van, poate fi instalata o trapa suplimentara in partea din spate a acoperisului, pentru transportul scarilor, de exemplu.

Cele mai bune dimensiuni ale spatiului pentru marfa din clasa sa

Caracteristicile speciale pentru transportul incarcaturii ale noului Opel Combo sunt evidente imediat: cu un volum de incarcare de pana la 3.800 de litri, in varianta cu ampatament scurt (cu scaunul complet rabatat) si 4.600 de litri, in cea cu ampatament mai lung, modelul Combo ofera cel mai mare volum de incarcare din cadrul ambelor clase. inaltimea redusa a pragului de incarcare, de 54,4 cm, si numarul de optiuni pentru sarcina utila, de pana la o tona, reprezinta cele mai bune valori din clasa sa, in timp ce latimea deschiderii usii glisante este, de asemenea, o valoare unica in cadrul segmentului din care face parte. Versiunea cu ampatament scurt ofera, de asemenea, o platforma pentru incarcatura cu cele mai mari valori ale lungimii, inaltimii si latimii, intre pasajele rotilor.

Motoare economice si puternice

Noul Opel Combo va fi disponibil cu cinci variante de motorizare: patru motoare diesel si unul pe benzina. Gama de motoare diesel cuprinde unitatile 1.3 CDTI si 1.6 CDTI, fiecare dezvoltand o putere de 66 kW/90 cp, precum si o varianta 1.6 CDTI cu puterea de 77 kW/105 cp si unitatea deosebit de performanta 2.0 CDTI, care dezvolta o putere de 99 kW/135 cp. Motorul de 1,4 litri, pe benzina, dezvolta o putere de 70 kW/95 cp.

Motoarele pe benzina si varianta diesel 1.3 CDTI sunt dotate cu o transmisie manuala cu cinci trepte de viteza, iar unitatile CDTI mai puternice sunt prevazute cu o transmisie manuala cu sase trepte de viteza.

Toate sistemele de propulsie sunt disponibile optional cu functia Start/Stop, care reduce suplimentar consumul de carburant si nivelul emisiilor poluante.

Noul Opel Combo, pe langa faptul ca este economic datorita consumului scazut de carburant, permite reducerea costurilor de utilizare, nu in ultimul rand datorita intervalelor lungi de intretinere.

O gama larga de echipamente pentru a usura ziua de lucru

Chiar si varianta de baza a noii generatii Combo include un numar mare de echipamente standard, cum ar fi inchiderea centralizata, servodirectia, coloana de directie reglabila in inaltime si adancime, geamurile cu actionare electrica si scaunul soferului reglabil in patru directii (optional este disponibila si posibilitatea reglarii in inaltime), precum si un airbag pentru sofer, sistem de franare cu ABS si un kit pentru repararea pneurilor.

Varianta de autoturism Combo este disponibila cu nivelul de echipare Essentia, Enjoy sau Cosmo. Printre dotarile optionale se numara telecomanda pentru inchiderea centralizata, geamurile spate cu actionare electrica si airbaguri laterale in fata. Dar, indiferent de tipul de caroserie sau de nivelul de echipare ales, in mod sigur noul Opel Combo va fi la acelasi nivel ridicat in ceea ce priveste raportul calitate/pret precum este in domeniul eficientei absolute.

Combo: un nume recunoscut in cadrul segmentului de autovehicule utilitare compacte

Noul Opel Combo va fi oferit spre vanzare la inceputul lunii februarie 2012. Acesta se bazeaza pe modelul de furgon Doblo (care a fost ales „Furgonul international al anului 2011”), creat prin colaborarea marcii Opel cu partenerul sau Fiat, si va consolida prezenta din ce in ce mai mare a modelelor Opel in cadrul segmentului de autovehicule utilitare.

Opel ofera gama de modele Combo inca din anul 1985, iar generatia actuala este prezenta pe piata din 2001. Strategia de a oferi un autovehicul versatil de recreere, de familie si utilitar a fost primita cu entuziasm, luand in consideratie vanzarile anuale din Europa, de pana la 72.000 de unitati, de la lansarea gamei.  

Chiar daca se apropie de sfarsitul ciclului de viata, predecesorul noului Combo ramane pe primele trei locuri in segmentul sau pe multe piete. Timp de peste 25 de ani, modelul Combo a primit o lista lunga de premii, de la pozitiile excelente ocupate in clasamentul „Furgonul international al anului” si pana la cel mai bun raport calitate/pret in cadrul testului comparativ efectuat de revista germana de specialitate „Auto Bild” pentru segmentul furgoanelor compacte.


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3126 :: 20.63MB