No SSO cookie

Noul Nissan Versa debuteaza la New York

voteaza
(0/ 0)
Noul Nissan Versa debuteaza la New York
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Nissan va prezenta noul Versa la New York Auto Show.

 
 
Compania Nissan a lasat sa se inteleaga ca va prezenta o masina de clasa mica, anul acesta, la New York Auto Show. Conform datelor obtinute pana acum, se pare ca este vorba despre Nissan Versa.


Nissan Versa este o varianta redesenata a modelului Sunny (foto), lansat anul trecut la Guangzhou Auto Show, in China. In timp ce modelul curent Versa este doar o versiune a lui Nissan Tiida, construit pe platforma B Renault-Nissan, noul Versa va fi inspirat de platforma mai noua dar si mai mica, V, care sta si la baza modelelor Nissan Micra si Sunny. Aceeasi platforma ar fi trebuit sa fie folosita si pentru noul Smart hatchback cu cinci portiere, pana cand a cazut intelegerea cu firma Daimler.


Pana acum nu exista date suplimentare, insa se asteapta ca noul Versa sa fie oferit in ambele variante, atat sedan, cat si hatchback, iar motorizarile vor fi, cel mai probabil, variante imbunatatite ale versiunilor curente, aflate in acest moment pe piata.



Cristian Szilvassy

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (1)

scris de Anonim

Nissan avea mai demult masini frumoase acum parca - s din desene animate, oare ce se intampla?

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2303 :: 17.79MB