No SSO cookie

Noul Nissan Pathfinder 2005 fost lansat la Detroit

voteaza
(0/ 0)
Noul Nissan Pathfinder 2005 fost lansat la Detroit
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noul Nissan Pathfinder model 2005 îşi face debutul cu ocazia Salonului International de Automobile al Americii de Nord, care se desfăşoară anual la Detroit, începând din 4 ianuarie.

 
 
[poza1s]Pathfinder este un SUV familial puternic şi perfect adaptat oricărui proiect de aventură, dispune de un interior mai spaţios, trei rânduri de scaune, un nou motor V6 de 4 litri şi de o nouă platformă inspirată cea a modelelor de mari dimensiuni Pathfinder Armada si Titan pick-up. Noul model Pathfinder 2005 este construit dintr-o caroserie în întregime din oţel, dispunând de o suspensie independenta faţă şi spate cu brat dublu oscilant, un motor în serie de 4.0 litri ce dezvoltă 250 CP, un cuplu de 366 Nm. Motorul este cuplat la o transmisie automata cu 5 viteze bazata pe conceptia Pathfinder Armada, disponibilă în variantele de serie. În plus, tacţiunea este propusă în variantă 4X2 sau 4X4 cu un sistem avansat de tracţiune off-road. Cel de-al treilea rand de scaune permite noului Pathfinder sa primească până la 7 pasageri, beneficiind de o mare flexibilitate în ceea ce priveşte configurarea interiorului atât pentru transportul pasagerilor, cât şi pentru cel al diverselor bagaje. [poza2s]Scaunele din al doilea şi al treilea rand sunt separate şi pot fi escamotate individual, la fel şi scaunul din dreapta şoferului. Acestă facilitate permite generarea unui numar de 64 de configuraţii diferite, în funcţie de nevoile de transport. Printre funcţionalitatile tehnologice avansate în materie de siguranţă, se pot enumera: o constructie a caroseriei pe zone, sistemul avansat Nissan de airbag-uri (Advanced Air Bag System sau AABS) şi, opţional, airbag-ul plasat în plafon care oferă o protecţie suplimentară în cazul unui impact lateral pentru pasagerii aflaţi pe scaunele exterioare ale celui de-al treilea rand de scaune. Noul Pathfinder va fi asamblat la uzina Nissan din Smyrna, Tennessee. Comercializarea sa este prevăzuta pentru toamna anului 2004. Cand a fost prezentat pentru prima data in 1986, SUV-ul Pathfinder de la Nissan reprezenta o noutate în categoria sa, fiind printre puţinele SUV-uri prezente in concesiunile Nissan din America de Nord. În prezent, familia vehiculelor off road Nissan a crescut considerabil atât ca mărime, dar şi ca diversitate a modelelor gamei, care cuprinde acum Pathfinder, Xterra, Murano şi ultimul vehicul 4x4 de mare dimensiune, Pathfinder Armada 2004.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1824 :: 22.09MB