No SSO cookie

Noul model Ford B-MAX la Congresul Mondial al Comunicatiilor Mobile

voteaza
(0/ 0)
Noul model Ford B-MAX la Congresul Mondial al Comunicatiilor Mobile
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noul model Ford B-MAX va fi prezentat pe 27 februarie de Bill Ford, Presedinte Executiv al Ford Motor Company, pentru prima data in cadrul Congresului Mondial al Comunicatiilor Mobile de la Barcelona, un eveniment important al acestei industrii.

 
 

Bill Ford, Presedintele Executiv al Ford Motor Company, va prezenta noul model B-Max pe 27 februarie in cadrul Congresului Mondial al Comunicatiilor Mobile, editia 2012, ce are loc la Barcelona.

Ford este primul producator care va dezvalui o masina in cadrul acestui eveniment de top al industriei comunicatiilor mobile si va anunta noi si importante tehnologii pentru piata europeana, care isi vor face debutul odata cu B-MAX. Acestea vor face ca B-MAX sa fie una dintre cele mai avansate modele de talie mica din punct de vedere tehnologic.

Bill Ford va deveni, de asemenea, primul lider din industria auto care va tine un discurs in cadrul Congresului Mondial al Comunicatiilor Mobile, unde va vorbi despre viziunea companiei asupra viitorului mobilitatii, explorand potentialul unei integrari mai accentuate intre tehnologia mobila si vehicule.

„Prezentarea modelului B-MAX in cadrul Congresului Mondial al Comunicatiilor Mobile subliniaza importanta tehnologiei pentru clienti si pentru Ford,” a declarat Stephen Odell, Presedinte si CEO Ford Europa. „B-MAX va ridica stacheta vehiculelor de talie mica din Europa, combinand tehnologia si ingineria de top intr-un cadru compact.”`

Alan Mulally, Presedinte si CEO Ford, va prezenta B-MAX lumii auto pe 6 martie in cadrul Salonului Auto de la Geneva 2012.

Ford B-MAX va aduce un Sistem unic cu acces facil prin portiere, cu usi frontale ingenios articulate si usi spate glisante. Acestea sunt integrate cu montantii centrali pentru a furniza un grad de acces neegalat pentru pasageri si bagaje.

Noul model va fi echipat cu o gama de motoare, care va include atat noul motor pe benzina EcoBoost 1.0 l, cat si unul pe motorina TDCi 1.6 l, ambele oferind consumuri si emisii CO2 de top in clasa sa.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2154 :: 22.11MB