No SSO cookie

Noul Mercedes CLS63 AMG va debuta la Los Angeles

voteaza
(0/ 0)
Noul Mercedes CLS63 AMG va debuta la Los Angeles
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Mercedes a declarat oficial ca noul model CLS63 AMG va debuta la Salonul Auto de la Los Angeles. Acesta va fi deschis intre 19-28 noiembrie. Germanii au declarat ca vor oferi informatii noi si cu privire la modelul F-Cell, model care functioneaza pe baza de hidrogen.

 
 
Noul Mercedes CLS63 AMG este realizat pe baza celei de-a doua generatie a modelului CLS. Acesta este dotat cu un propulsor V8 bi-turbo de 5.5 litri, propulsor capabil sa dezvolte o putere maxima de 518 CP si un cuplu de 700 Nm. Transmisia este una automata care implementeaza tehnologia MCT (Multi Clutch technology). Mercedes ofera ca si optional pachetul Performance, acesta creste puterea la 550 CP, iar cuplul la 900 Nm.

 In ceea ce priveste modelul F-Cell, acesta este un B Klasse electric care produce energia datorita reactiei dintre aer si hidrogen. Puterea vine de la un motor electric de 136 CP si de la o baterie de 35 kW care stocheaza energia recuperata prin franare.

Germanii au declarat ca rezervorul de hidrogen poate fi umplut in aproximativ 3 minute, iar autonomia modelului F-Cell este de 370 km. Cele doua modele care vor fi prezentate la Los Angeles prezinta echilibrul companiei germane. Mercedes reuseste cu succes sa realizeze atat un model sportiv de exceptie, cat si un model ecologic fiabil.

Andrei Monenciu





 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1656 :: 17.78MB