No SSO cookie

Noul McLaren MP4-12C va dispune de 625 CP

voteaza
(0/ 0)
Noul McLaren MP4-12C va dispune de 625 CP
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cei de la McLaren au anuntat ca noul MP4-12C va dispune de 625 cai putere. Daca v-am starnit curiozitatea si vreti sa aflati mai multe, atunci va invitam sa cititi mai departe.

 
 

Desi lucreaza la urmasul celebrului F1, cei de la McLaren vor veni pe piata si cu noul MP4-12C, model care rivalizeaza cu Ferrari 458 Italia. Producatorul a promis ca va veni cu o serie de imbunatatiri in aceasta toamna.
Astfel, inginerii vor aduce un plus de 25 cai putere, iar McLaren MP4-12C va putea produce 625 cai putere. Un plus de forta care nu va afecta consumul, sau gradul de emisii.
Aceste imbunatatiri vin in urma sugestiilor primite de la proprietarii de MP4-12C. Acestia si-au dorit o performanta mai buna, precum si schimbarea unor elemente si aici putem mentiona un sistem audio si multimedia mai bun, o evacuare mai putin zgomotoasa.
Versiunea modificata va debuta in toamna acestui an, pe versiunea Spyder a lui MP4-12C. In plus, aceste schimbari vor putea fi aplicate si pe exemplarele deja vandute.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2604 :: 22.16MB