No SSO cookie

Noul Mazda2 va fi cel mai economic model din clasa sa

voteaza
(0/ 0)
Noul Mazda2 va fi cel mai economic model din clasa sa
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Mazda a declarat ca noul model Mazda2 va fi cel mai economic model din clasa sa. Japonezii bazeaza aceasta afirmatie pe noua tehnologie SKYACTIV. Noul model va fi lansat oficial in 2011.

 
 
Mazda a declarat ca noua tehnologie SKYACTIV va revolutiona modul in care sunt privite compactele cu propulsoare pe benzina. Modelele precum Mazda2 nu au fost recunoscute niciodata pentru consumul urban, micutul model japonez inregistrand un consum de aproximativ 7-8 litri/100 km in oras.

Japonezii au declarat ca acest lucru se va schimba radical. Mazda se pregateste sa lanseze in 2011 noul Mazda2, acesta va fi initial lansat in Japonia si pana la sfarsitul anului va fi disponibil si in reprezentantele europene. Consumul vehiculat de niponi este un impresionant 3.3 litri/100 km, cel mai mic consum inregistrat de un model pe benzina in clasa compactelor mici.

Mazda a inceput o revolutie puternica in ceea ce priveste propulsoarele si design-ul noilor modele. Punctul forte al producatorului nipon sunt noile trenuri de rulare bazate pe tehnologia SKY, acestea vor reduce consumul si emisiile de CO2 cu aproximativ 15%. Mazda doreste ca pana in 2015 consumul si emisiile sa fie reduse cu pana la 30%.

Andrei Monenciu


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1808 :: 17.78MB