No SSO cookie

Noul Jaguar XJ Sentinel va fi prezentat la Moscova

voteaza
(0/ 0)
Noul Jaguar XJ Sentinel va fi prezentat la Moscova
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Jaguar va prezenta luna aceasta la Moscova o versiune blindata a modelului XJ. Noul XJ Sentinel este creat sa reziste atat atacurilor armate, cat si impotriva explozibililor.

 
 
Noul Jaguar XJ Sentinel este realizat pentru cei care au motive sa creada ca viata le este pusa in pericol. Modelul Sentinel a fost realizat impreuna cu Centigon, un specialist in blindaje din kevlar. Jaguarul XJ Sentinel este creat sa reziste la atacuri cu explozibil de pana la 15 kg, arme de foc si grenade.

Jantele de19 inch folosite sunt ramforsate pentru a rezista atacurilor, iar pneurile folosite sunt Dunlop Self Supporting Technology Run on Flat. Jaguar a declarat ca din exterior, modelul Sentinel nu iese cu nimic in evidenta fata de modelul standard.

Acesta este realizat pe baza modelului Jaguar XJ cu ampatament marit. Propulsorul folosit este cel V8 de 5.0 litri. Propulsor capabil sa dezvolte 385 CP. Accelerarea de la 0-100 km/h are loc in 9.7 secunde, iar viteza maxima este de 195 km/h.

Pentru a face fata celor 3.800 kg, inginerii au imbunatatit suspensia si directia. Sistemul de franare folosit este cel de pe modelul de 510 CP. Jaguar a declarat ca modelul XJ Sentinel poate fi folosit de demnitari, firme de securitate sau oameni de afaceri. Pe langa siguranta oferita, noul Sentinel ofera si luxul specific modelelor Jaguar.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1917 :: 17.78MB