No SSO cookie

Noul Hyundai Sonata Turbo 2.0 a fost lansat la New York

voteaza
(0/ 0)
Noul Hyundai Sonata Turbo 2.0 a fost lansat la New York
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noul Hyundai Sonata cu un propulsor supraalimentat de 2.0 litri a fost lansat la Salonul Auto de la New York

 
 
Hyundai a lansat la Salonul Auto de la New York noul Sonata Turbo cu un propulsor de 2.0 litri. Hyundai a declarat inca de la Salonul Auto de la Los Angeles ca pregatesc o versiune mai puternica bazata pe motorul cu patru cilindri. S-a speculat mult pe baza puterii dezvoltate de propulsorul supraalimentat, dar acum lucrurile s-au clarficat, noul propulsor de 2.0 litri dezvolta 274 CP.

Datorita noului propulsor Theta II, noul model Sonata Turbo este superior multor modele dotate cu propulsoare V6. Consumul este unul decent tinand cont ca avem de-a face cu un motor supraalimentat. Hyundai a declarat ca noul Sonata Turbo are un consum de 10.5 litri in oras si 7 litri extra-urban.


Noul Sonata Turbo face parte din proiectul Blue Drive, prin care Hyundai doreste sa ofere masini cu performante sportive, dar care sa aiba un consum si emisii competitive. Noul propulsor Theta II folosit de Hyundai ofera un cuplu maxim intre 1800 si 4500 rpm. Noul propulsor este dotat cu un sistem turbo asemanator cu cel folosit de BMW pe noul 535i.

Noul model este dotat cu o cutie automata cu sase rapoarte cu padele pozitionate pe volan pentru a transmite soferului o senzatie mai sportiva. Modelul turbo va primi de asemenea si un panou panoramic si un sistem sportiv. 

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.7732 :: 17.8MB