No SSO cookie

Noul Hyundai i20, prezentat înainte de debutul oficial de la Salonul Auto Internaţional de la Paris

voteaza
(0/ 0)
Noul Hyundai i20, prezentat înainte de debutul oficial de la Salonul Auto Internaţional de la Paris
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Hyundai a dezvăluit, în premieră, primele imagini oficiale ale noii generaţii i20, înainte de debutul oficial de la Salonul Auto Paris 2014

 
 

Prin intermediul lansării noului model, Hyundai îşi continuă prezenţa notabilă în segmentul B din Europa, ale cărui vânzări însumează aproximativ un million de unităţi, începând cu anul 2002. Popularitatea generaţiei anterioare i20 l-a transformat în cel mai bine vândut model al companiei, în regiune. Principalele obiective ale noului reprezentant din segmentul B sunt de a propulsa Hyundai către un public extins, îmbunătăţind percepţia asupra mărcii şi de a  confirma prezenţa producătorului auto în rândul principalilor constructori europeni.

Noua generaţie Hyundai i20 a fost proiectată şi dezvoltată în Europa, trei dintre atributele noului model întâmpinând nevoile clienţilor din regiune: oferă cel mai extins spaţiu interior din segmentul din care face parte, prezintă dotări avansate de tehnologie şi confort, iar designul este distinctiv şi elegant.

Dezvoltat pe o nouă platformă, modelul Hyundai i20 dispune de un ampatament de 2.570 mm – cu 45 mm mai lung faţă de predecesorul său. Compartimentarea eficientă a condus la un habitaclu care poate acomoda confortabil cinci adulţi, afirmă oficialii mărcii. Spaţiul pentru picioare în faţă şi în spate însumeaza cea mai bună valoare din clasă: 1.892 mm. Capacitatea portbagajului îl plasează, de asemenea, pe prima poziţie în top, cu 326 litri, cu scaunele din spate dispuse vertical.

Senzaţia de confort şi spatiu atât pentru conducătorul auto, cât şi pentru pasageri este completată de plafonul panoramic – dotare unică pentru un model din acest segment. Acesta poate fi înclinat sau deschis complet, oferind un plus de lumină naturală şi aer proaspăt. Printre dotările suplimentare ale noii generaţii Hyundai i20 se numără camera video pentru marşarier şi luminile cu tehnologie LED, atât pentru blocurile optice faţă, cât şi spate.

Interiorul versatil completează designul exterior elegant şi sofisticat al noii generatii i20. Inspirat din filosofia de design specifică mărcii “fluidic sculpture 2.0”, noul model a fost proiectat în cadrul Centrului European de Design din Rüsselsheim, Germania.

Echipa de designeri a oferit părţii frontale a modelului, un aspect îndrăzneţ, cu grila hexagonală cromată poziţionată mai jos, atât din raţiuni estetice, cât şi tehnice. O grilă orizontală, îngustă uneşte cele două blocuri optice, care includ  proiectoare cu funcţie dublă: lumini de zi şi lumini de poziţie cu tehnologie LED. O grilă inferioară înglobează proiectoarele de ceaţă şi conferă un aspect unic modelului.

Caroseria cu o lungime de 4.035 mm dispune în lateral de o linie continuă de la un capăt la altul al autovehicului, de muchii sculptate pe părţile laterale precum şi de un bandou în zona inferioară a portierelor.

În spate, montantul C al noii generaţii i20 este negru, cu finisaj lucios, care oferă senzaţia unui acoperiş plutitor. Lămpile sunt conturate în jurul aripilor spate şi hayonului, iar luminile cu tehnologie LED sunt dispuse în formă de bumerang.

Premiera internaţională a noii generaţii Hyundai i20 se va realiza în cadrul conferinţei de presă de la Salonul Auto Internaţional de la Paris, care va avea loc joi, 2 octombie.

Spot-ul TV pentru India, filmat în România


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2939 :: 17.8MB