No SSO cookie

Noul Ford Fiesta ST va primi un propulsor Ecoboost

voteaza
(0/ 0)
Noul Ford Fiesta ST va primi un propulsor Ecoboost
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Ford lucreaza la dezvoltarea unei versiuni ST a modelului Fiesta. Noul model a fost surprins in timpul testelor de la Nurburgring si ar putea sa fie lansat in 2011.

 
 
Noul Ford Fiesta ST a fost surprins in timpul testelor pe circuitul de la Nurburgring. Primele informatii sugereaza ca a primit un kit aerodinamic nou. Acesta este putin mai lat decat modelul standard, are un nou spoiler frontal, praguri sportive si un difuzor spate care scoate in evidenta sistemul de evacuare cu doua iesiri.

Din punct de vedere mecanic, noul Fiesta ST pare sa fi primit un intercooler mai mare. Acesta modificare a fost necesara pentru a putea face fata noului propulsor Ecoboost cu patru cilindri. Deocamdata nu se stie daca Ford a optat pentru propulsorul de 1.6 litri sau cel de 2.0 litri. Trebuie sa mentionam ca ambele propulsoare sunt supraalimentate.

Puterea totala a noului propulsor va fi de aproximativ 200 CP. Pe langa imbunatirea puterii, Ford va folosi un nou sistem de suspensie si frane de performanta. Interiorul va contine scaune sportive imbracate in alcantara si insertii din carbon. Noul Ford Fiesta ST va avea ca si cocnurenti directi noul Audi S1 si Polo GTI.

Andrei Monenciu




 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1772 :: 17.78MB