No SSO cookie

Noul FF vine in Romania odata cu Giancarlo Fisichella

voteaza
(0/ 0)
Noul FF vine in Romania odata cu Giancarlo Fisichella
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Giancarlo Fisichella, prezent la Bucuresti pentru lansarea noului model Ferrari (FF), va oferi autografe fanilor la Ferrari Store.

 
 

Pilotul oficial Ferrari in Cupa Intercontinentala Le Mans, aflat in Romania la evenimentul de lansare al Ferrari Four, va oferi autografe tuturor fanilor care vor veni maine, 20 septembrie, la Ferrari Store intre orele 17.00 - 17.30.


Pilotul care a obtinut 3 victorii, 19 podiumuri si a participat la 231 de Mari Premii de Formula 1, Giancarlo Fisichella se va afla la Bucuresti alaturi de membrii din management-ul Ferrari in frunte cu Enrico Galliera, Senior Vice-Presedinte Commercial & Marketing. Dupa conferinta de presa ce va avea loc la showroom-ul Ferrari din Otopeni la ora 14.00, Fisico va fi la Ferrari Store pentru a oferi autografe fanilor intre orele 17.00 – 17.30.

Fisichella a venit special in Romania pentru lansarea masinii care a revolutionat istoria Calutului Cabrat: FF, primul automobil cu tractiune integrala construit la Maranello ce va fi dezvaluit publicului din Romania pentru prima data maine.

"Ma bucur foarte mult de fiecare data cand ma intalnesc cu fanii din Romania, prin intermediul celor de la Forza Rossa. Este o onoare pentru mine sa particip la acest eveniment de prezentare al unuia dintre modelele Ferrari care aduce poate cele mai multe inovatii pentru lumea auto", a declarat Giancarlo Fisichella.

Noul FF, un model V12, imbina o serie de caracteristici cu un nivel fara precedent: sportivitate de inalta performanta, multifunctionalitate, confort si eleganta.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
1.6502 :: 22.14MB