No SSO cookie

Noul Ferrari SA Aperta, versiunea cabrio a lui 599

voteaza
(0/ 0)
Noul Ferrari SA Aperta, versiunea cabrio a lui 599
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Ferrari va prezenta la Salonul Auto de la Paris noul model SA Aperta, o editie limitata dedicata celor 80 de ani de la infiintarea Pininfarina.

 
 

Ferrari a publicat primele imagini oficiale cu noul SA Aperta, versiunea decapotabila a modelului Ferrari 599. Noul Ferrari SA Aperta va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Paris.


Noul model celebreaza 80 de ani de la infiintarea Pininfarina, unul dintre colaboratorii de baza ai Calutului Cabrat. Pininfarina a semnat designul mai multor modele construite la Maranello, motiv pentru care Ferrari a tinut sa omagieze casa italiana de design. Denumirea “SA” face referire tot la Pininfarina, fiind initialele lui Sergio si Andrea Pininfarina.


Noul Ferrari SA Aperta este produs intr-o serie limitata de 80 de exemplare, toate vandute inca inainte de prezentarea oficiala. Supercarul italian este prevazut cu un motor V12 cu 670 cai putere, perzent si pe 599 GTO. Capota usoara, parbrizul coborat si aripioarele cu rol aerodinamic sunt principalele caracteristici ale designului noului SA Aperta.


Fara sa umble la greutatea vehiculului, ingenirii Ferrari au ridicat nivelul de rigiditate al sasiului. Fiecare exemplar al noului Ferrari SA Aperta este unic, in conditiile incare produatorul din Maranello a pregatit un program special de personalizare.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (1)

scris de Anonim

looool masina astai tare si eu am una rosie 80.000 euro bani gheata e tare

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1819 :: 17.79MB