No SSO cookie

Noul director Renault Technologie Roumanie este un roman

voteaza
(0/ 0)
Noul director Renault Technologie Roumanie este un roman
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sorin Buse a fost numit de Grupul Renault directorul general al Renault Technologie Roumanie, functie preluata de la francezul Philippe Prevel.

 
 

Incepand cu data de 1 octombrie 2010, Sorin Buse este numit director general al Renault Technologie Roumanie. El il inlocuieste in functie pe Philippe Prevel, care a condus compania de la infiintarea ei in anul 2006.

La Renault Technologie Roumanie am descoperit o organizatie tanara, cu un potential deosebit si o atmosfera deschisa si pozitiva, care s-a aflat pana acum intr-o faza de crestere. Obiectivul meu este ca RTR sa devina un pol de excelenta in domeniul industriei auto, in Romania, in regiune si, de ce nu, pe plan global”, a declarat Sorin Buse.

 

Sorin Buse s-a nascut in 1960 la Bucuresti si a absolvit Universitatea Politehnica Bucuresti, Facultatea Tehnologia Constructiilor de Masini in anul 1985. In perioada 1985-1990 a lucrat in cadrul companiei Electronica din Bucuresti in domeniul proiectarii SDV. In anul 1990 a emigrat in Canada, iar timp de cinci ani a fost director de proiect si director tehnic in industria auto, lucrand pentru furnizori ai companiilor General Motors, Honda, Chrysler, Mitsubishi, Suzuki, Mercedes. In perioada 1995-2008 s-a alaturat producatorului Toyota, unde a ocupat diferite functii, ajungand in final Director General Toyota Motor Manufacturing Canada, cu responsabilitatea deschiderii operatiunilor industriale in  fabrica „greenfield” din Woodstock, Ontario.
 

Din anul 2008 lucreaza in Grupul Renault, unde a fost implicat in strategia Renault in Rusia, iar din iulie 2009 a devenit director executiv adjunct al Renault Technologie Roumanie.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1611 :: 17.78MB