No SSO cookie

Noul cod rutier vine cu schimbari semnificative

voteaza
(0/ 0)
Noul cod rutier vine cu schimbari semnificative
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

De la 1 ianuarie 2012, dosarul penal va putea fi dobandit mult mai usor

 
 

Ar fi bine ca in noaptea de Revelion sa nu beti nimic daca va propuneti sa urcati la volan deoarece de la 1 ianuarie 2012 va intra in vigoare noul cod rutier, destul de exigent de felul lui.
E bine sa stiti ca e de ajuns sa beti un pahar de vin sau o bere pentru a vi se lua permisul. In momentul de fata persoanele care inregistrau un indice de alcoolemie in sange de pana la 0,8, erau amendati si ramaneau fara permis timp de trei zile. De la 1 ianuarie 2012 acest prag scade la 0,5. Asa ca daca vi se va face testul si aparatul va inregistra o valoare de 0,3 la mie in aerul expirat, asta va insemna cel putin 0,6 alcoolemie la testul de sange.

De ce anume veti beneficia in cazul in care veti inregistra valorile mai sus amintite?
1. Dosar penal
2. Suspendarea permisului
3. Pedeapsa cu inchisoarea intre 1 si 5 ani

De aceea ar fi bine sa fiti cuminti si cu minte in cazul in care vreti sa petreceti. Ar fi bine sa va lasati masina acasa de Revelion daca nu veti rezista in fata bauturii. Nu de alta, dar nu credem ca ati dori sa va prinda noul an fara permis, cu dosar penal si cu un posibil drum catre inchisoarea orasului.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1747 :: 20.88MB