No SSO cookie

Noul Citroen C4, 5 stele la testul Euro NCAP

voteaza
(0/ 0)
Noul Citroen C4, 5 stele la testul Euro NCAP
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Citroen C4 a primit un punctaj de 5 stele la testul de siguranta realizat de Euro NCAP, inregistrand un scor de 97% in ceea ce priveste sistemele de asistenta.

 
 

Noul Citroen C4 a obtinut cinci stele Euro NCAP in cadrul testelor de siguranta. Cu un scor de 97% in ceea ce priveste sistemele de asistenta, acesta devine cel mai bun rezultat pentru un sedan compact. O garantie in plus pentru clientii din ce in ce mai exigenti.

Noul Citroen C4 are un comportament rutier echilibrat, la care isi aduc contributia sistemele de asistenta la codus prezente in echiparea standard, cum ar fi sistemul de distributie electronica a fortei de franare, asistenta la frânarea de urgenta si sistemul de control inteligent al tractiunii, asociat ESP-ului. Pe langa comportamentul rutier, siguranta la bord face parte dintre numeroasele atuuri ale noului C4, modelul propunand 6 airbag-uri in echiparea standard (sofer, pasager fata, laterale si cortina).

Noul Citroen C4 nu este singurul model care a obtinut cea mai buna nota in ceea ce priveste sistemele de asistenta la condus. Noul C4 isi depaseste insa concurentii oferind inovatoare si inteligente care asigura soferului si pasagerilor siguranta deplina:

- sistemul cu ultra-sunete de monitorizare a unghiului mort, unic pe piata. Aceasta functie inovatoare il informeaza pe conducatorul auto de prezenta unui vehicul in unghiurile moarte printr-un LED portocaliu plasat in coltul oglinzii retrovizoare.

- cruise control - limitator de viteza programabil. Conducatorul auto poate memora pâna la 5 viteze de referinta si le poate utiliza cu usurinta când limitarile de viteza se succeda pe parcursul traseului sau.

- noul sistem innovator Citroen eTouch. O intreaga gama de sisteme poate fi regasita la bordul acestui model cum ar fi apelurile de urgenta si asistenta localizata (in functie de tara), doua servicii gratuite si disponibile 24h/24, 7z/7 cu ajutorul unui card SIM integrat, care asigura o localizare precisa si o interventie rapida in cazul unui incident sau atunci cand sunteti victima sau martorul unui accident.

Robert Gherghe

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2262 :: 22.11MB