No SSO cookie

Noul Citroen C1 este disponibil in Romania de la 8.800€

voteaza
(0/ 0)
Noul Citroen C1 este disponibil in Romania de la 8.800€
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noul Citroen C1 este disponibil si in showroom-urile marcii din Romania, la un pret incepand de la 8.800 de euro TVA inclus, valabil pentru versiunea C1 in 3 usi, 1,0i 68 CP, nivel de echipare Attraction si 9.100 de euro TVA inclus pentru aceeasi versiune de echipare si motorizare in 5 usi.

 
 

Compact, economic si ecologic, Citroen C1 a devenit din iunie 2005, cand a fost lansat, un actor important pe piata vehiculelor citadinelor, inregistrand peste 630.000 de vehicule vandute de la lansare. Citroen C1 revine in 2012 cu un nou look si mai atragator, cu noi atuuri: emisii reduse pana la 99g de CO2/km, lumini de zi cu LED-uri integrate armonios in partea frontala, un sistem audio CD cu Connecting Box si cutie manuala pilotata (BMP) cu padele la volan.

Citroen C1 este disponibil in Romania in 2 niveluri de echipare: Attraction si Seduction.

O CITADINA PRACTICA
Cel mai mic dintre modelele marcii Citroen isi pastreaza atributele care i-au asigurat succesul timp de 6 ani, in fata a peste 620.000 de clienti. Avand capacitatea de a transporta 4 adulti oferindu-le un spatiu generos atat pe locurile din fata cat si pe cele din spate, noul Citroen C1 isi dimensiunile compacte, cu 3,44 m lungime care ii ofera usurinta de a se strecura in traficul urban.

NUMAI 4,3L/100 KM CONSUM SI EMISII DE 99 G DE CO2/KM
Versiunea cu motorizarea de 1,0i 68 CP cu cutie manuala se impune ca referinta in segment in ceea ce priveste protectia mediului, inregistrand un consum mixt de 4,3l /100 km si emisii de 99 g de CO2/ km. Acesta devine primul model din gama Citroen cu motorizare pe benzina si cu emisii sub 100 g de CO2/ km.

UN NOU DESIGN EXTERIOR
Noul Citroen C1 castiga simpatie si mai multa personalitate cu noul sau aspect, caracterizat de capota mult mai scurta. Pe bara de protectie fata, care a fost complet redesenata, regasim proiectoarele de ceata si luminile de zi cu LED-uri, o semnatura luminoasa cu design vertical specific modelelor Citroen (DS3 si C4 Aircross) care ii intarasc fara indoaiala caracterul.

CULORI SI MATERIALE ATRAGATOARE
Distractiv, noul Citroen C1 are o culoare de lansare speciala, Bleu Botticelli. Gama de culori mai include Rouge Scarlet, galben Tritium, bleu Electra, alb Lipizan, negru Caldera si doua nuante de gri (Gallium si
Carlinite).
In interior, partea inferioara a plansei de bord, consola centrala si panourile usilor, trec de la gri la negru si adopta astfel aceeasi culoare ca partea de sus a tabloului central.

ECHIPAMENTE NOI “CRÉATIVE TECHNOLOGIE”
Noul Citroen C1 beneficiaza de luminile de zi cu LED-uri, care constituie vizual o prima adaptare
„Créative technologie”.
In ceea ce priveste confortul la bord, sistemul audio a fost imbunatatit, fatada integrata in stilul plansei de
bord cu afisajul orei. Sistemul radio CD integreaza si functiile Connecting Box si conexiunea Bluetooth.

OFERTA SPECIALA
In luna iunie, clientii beneficiaza de o oferta speciala la noul Citroen C1, putand achizitiona pe stoc, cu livrare rapida, C1 in 5 usi, motorizare 1,0i 68 CP, nivel de echipare Attraction cu aer conditionat, servodirectie, geamuri electrice si inchidere centralizata la 5.700 euro (TVA si 3 tichete Rabla incluse).

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2341 :: 17.8MB