No SSO cookie

Noul Chevrolet Trailblazer dezvaluit inaintea lansarii oficiale

voteaza
(0/ 0)
Noul Chevrolet Trailblazer dezvaluit inaintea lansarii oficiale
Noutati-auto · · 2 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Iata primele fotografii oficiale ale noului Chevrolet Trailblazer.

 
 

In luna octombrie, Chevrolet anunta ca noul  Trailblazer, un SUV de clasa medie, va intra in productia de serie, urmand ca la scurt timp, mai precis la inceputul anului 2012, sa intre pe pietele lumii, incepand cu Tailanda.

Astazi avem in fata primele fotografii oficiale ale studiului pentru pre-productie, un fel de varianta aproape finala a masinii, care va fi prezentata publicului in aceasta saptamana, la Dubai International Motor Show 2011.

Masina este foarte asemanatoare conceptului pre-productie Chevrolet Colorado, a carui platforma o imparte, diferentiate fiind numai aspecte minore, cum ar fi lampile, bara de protectie si jantele din aliaj cu desgn special.
Faptul ca are platforma Colorado in componenta, inseamna ca Trailblazer este capabil de off-road, avand un sasiu special proiectat sa sustina caroseria, dar si sa aiba capacitatea de remorcare, insa, in detrimentul confortului pe sosea si evident a menevrabilitatii vehiculului.


Restul detaliilor nu sunt inca disponibile, insa n-are rost sa va asteptati la o linie de motorizari diferita de cea prezenta pe Colorado.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (2)

scris de ovyy

Imi place cum arata, este destul de feroce. Ar face fata si pe piata din SUA sau cea europeana.

scris de sims

pai in Tailanda si le permit

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3125 :: 22.12MB