No SSO cookie

Noul CEO GM cere masini mai bune decat BMW-urile

voteaza
(0/ 0)
Noul CEO GM cere masini mai bune decat BMW-urile
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Daniel Akerson, noul CEO GM, cere ca marcile grupului sa scoata modele mai bune decat competitorii sai, spunand ca marca Cadillac va trebui sa fie peste BMW.

 
 

Noul CEO GM are ganduri mari privind compania pe care o va cnduce. Boss-ul american le-a explicat angajatilor ca GM va trebui sa faca masini mai bune decat cele ale competitorilor, mai bune chiar decat cele construite de BMW.

Daniel Akerson, un manager provenit din telecomunicatii, a luat pentru prima data cuvantul de la instaurarea lui in fruntea companiei. Akerson a transmis lucratorilor GM ca invata repede despre industria auto, insa se confrunta in acest moment cu o multime prea mare de informatii care vin din toate directiile.

Noul CEO GM a tinut o conferinta video privata cu angajatii companiei si a subliniat ca o marca cum este Cadillac trebuie sa produca modele mai bune ca BMW. Daniel Akerson l-a inlocuit pe Ed Whitacre in fruntea celui mai mare producator auto din SUA.

Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
GM | BMW | Cadillac |
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (1)

scris de Anonim

veac :))

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2265 :: 19.54MB