No SSO cookie

Noul Cadillac CTS Sedan 2014 a fost spionat pe pista de la Nurburgring

voteaza
(0/ 0)
Noul Cadillac CTS Sedan 2014 a fost spionat pe pista de la Nurburgring
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Avem pentru voi un material video spion cu acest nou model Cadillac. Daca sunteti curiosi sa vedeti cum se comporta modelul, atunci va invitam sa cititi mai depart

 
 

Cand vine vorba de testarea prototipurilor nu exista loc mai bun decat pista din Nurburgring. De aceasta data a venit randul celor de la Cadillac sa scoata la lumina un model.
Acesta este CTS Sedan 2014. Modelul va ajunge pe piata in a doua jumatate a anului 2013. Conform imaginilor, noul CTS va avea dimensiuni mai mari fata de generatia anterioara si ar urma sa concureze cu Audi A6, BMW Seria 5 si Mercedes E-Class. Daca e sa vorbim de motorizari, va spunem ca sub capota am putea gasi un motor de 2.0 litri care ar produce 270 cai putere, un motor V6 de 3.0 litri, un motor de 3.6 litri si posibil un motor V8 de 6.2 litri. Momentan acestea sunt detaliile de care dispunem. De aceea va invitam sa urmariti materialul video de mai jos si sa ne lasati impresiile voastre cu privire la acest model.

Indiciul zilei de astazi (3.08.2012) este: dodge


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2192 :: 22.18MB