No SSO cookie

Noul BMW M5, agresivul de 100.000€

voteaza
(0/ 0)
Noul BMW M5, agresivul de 100.000€
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Iată primele imagini şi detalii oficiale ale noului BMW M5.

 
 

Imagini oficiale ale noului BMW M5 s-au scurs pe Internet. Ele reprezintă ultima variantă a legendarului model M, pregătit să ia drumul catre show-room.

 

Noul M5 se prezintă cu un kit aerodinamic care deşi păstrează linia predecesorilor săi, radiază de agresivitate. Se poate observa că noul BMW M5 arată într-un fel  mai special, datorită spaţiilor de admisie al aerului, lărgite şi incluse în partea frontală, a cvartetului de guri de evacuare şi al roţilor de 20 inci cu anvelope tip Z, imagine de ansamblu la care nu mai este nevoie de eleroane şi spoilere pentru a-şi impune punctul de vedere.

 

Însă noul BMW M5 nu este doar o frumuseţe de suprafaţă. Sonorul motor V10, al generaţiei precedente, a fost înlocuit cu un V8 twin-turbo. Puterea este mai mare, ajungând la 552 CP la 6.000 rpm (varianta V10 dispunea de numai 507 CP), ceea ce inseamnă că noul M5 are toţi caii putere aliniaţi şi gata de fugă de la o turaţie cu 1.750 rpm mai joasă decât în varianta V10.

Cuplul motor este semnificativ crescut, de la 456 Nm la 678 Nm, ceea ce aruncă maşina la 100 km/h în aproximativ 4,4 secunde. Cuplul ajunge la puntea spate prin intermediul unei transmisii cu dublu ambreiaj, prevazută cu şase viteze.

 

Preţul noului BMW M5 este cifrat în jurul sumei de 100.000€, în Germania, variind de la ţară la ţară, în funcţie de sistemul de taxe, accize şi impozite.

 

Cuvinte cheie:
BMW | BMW M5 | bmw M | M5 |
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (1)

scris de gabi_moto

un model reusit

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4586 :: 22.18MB