No SSO cookie

Noul Audi RS6 ar putea fi lansat in 2012

voteaza
(0/ 0)
Noul Audi RS6 ar putea fi lansat in 2012
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Se pare ca noul Audi RS6 ar putea fi lansat mai repede decat era asteptat. Noul model de performanta ar putea fi lansat in 2012. De obicei versiunile de performanta sunt lansate la sfarsitul vietii unui model, dar faptul ca BMW pregateste noul M5 a grabit productia.

 
 
Modelul Audi RS6 este unul dintre cele mai puternice modele realizate de catre producatorul de la Ingolstadt. Modelul de performanta va fi realizat pe baza noulului Audi A6 lansat la sfarsitul anului trecut. Principalii rivali din segment sunt modelul BMW M5 si Mercedes E63 AMG.

Primele informatii sugereaza doua posibilitati de motorizare, prima optiune ar fi un V8 bi-turbo de 4.0 litri, iar a doua un V10 de 5.0 litri. Cu toate ca propulsorul este deocamdata necunoscut, surse din interiorul companiei indica o putere maxima de aproximativ 600 CP.

Lansarea modelului RS6 este grabita de faptul ca BMW planuieste sa lanseze pana la sfarsitul anului noul M5, unul dintre cele mai competitive modele in acest segment. Noul Audi RS6 va fi dotat cu sistemul de tractiune integrala quattro si cu o transmisie automata cu dublu ambreiaj.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1897 :: 17.78MB