No SSO cookie

Noul Audi RS4 va primi un propulsor V8 TFSI

voteaza
(0/ 0)
Noul Audi RS4 va primi un propulsor V8 TFSI
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Zvonurile cu privire la scoaterea din productie a modelului Audi RS4 au fost infirmate. Modelul de performanta va fi lansat cel mai probabil in 2012 si va fi dotat cu propulsor capabil sa dezvolte aproximativ 500 CP.

 
 
Modelul Audi RS4 este unul dintre cele mai puternice sedan-uri lansate de Audi si are ca si rivali directi modelele BMW M3 si Mercedes C63 AMG. Presa auto internationala sugera in ultimele luni faptul ca Audi va renunta la acest model datorita lansarii noului RS5, dar acest zvon pare a fi infirmat, germanii pregatind un nou RS4 care va fi lansat in 2012.

Surse din interiorul companiei indica faptul ca noul Audi RS4 va fi dotat cu un propulsor V8 TFSI. Acesta va dezvolta o putere maxima cuprinsa intre 450 si 500 CP, iar tractiunea va fi cea integrala Quattro.

Noul propulsor V8 TFSI ar putea suferi o serie de modificari in ceea ce priveste performanta, astfel ca versiunile mai puternice vor putea fi regasite si pe modelele RS6 si RS7. Noul Audi RS4 va fi lansat inainte de scoaterea din productie a actualului A4, cel mai probabil in 2012.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1701 :: 17.78MB