No SSO cookie

OFICIAL: noul Audi Q7

voteaza
(0/ 0)
OFICIAL: noul Audi Q7
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noul Audi Q7 impune standarde în segmentul SUV premium, având o greutate redusă cu 325 kilograme și centrul de greutate coborât, care oferă agilitate mai mare faţă de vechiul model.

 
 

Totodată, se pare că din datele oficiale disponibile este cel mai spațios vehicul din segment. Deși dimensiunile exterioare au fost reduse, modelul oferă spațiu interior sporit considerabil atât pentru pasageri, cât și pentru depozitare.

Cu o masă netă de doar 1.995 kilograme, noul Audi Q7 este cel mai ușor din clasa sa. Acesta cântărește cu 325 kilograme mai puțin decât modelul anterior. Construcția ușoară, caroseria multimaterial și un șasiu complet nou oferă confort și performanțe îmbunătăţite și valori excelente pentru emisiile de CO2. Inginerii Audi au redus consumul de carburant al modelului Q7 cu până la 28 % (TFSI) și 23% (TDI), conform datelor oficiale.

Motoarele vin împreună cu tracțiune integrală permanentă. Agregatele 3.0 TDI cu 272 CP și 3.0 TFSI cu 333 CP propulsează noul Audi Q7 de la 0 la 100 km/h în 6,1 secunde (TFSI) și respectiv 6,3 secunde (TDI). Motorul diesel V6 consumă în medie doar 5,7 litri de carburant pe 100 kilometri, valoare corespunzătoare unor emisii de CO2 de 149 grame pe kilometru.

q7150009_large

 

Audi Q7 plusează și la capitolele concept de operare, infotainment, conectivitate și sisteme de asistență. A doua generație a platformei modulare de infotainment, cât și Audi virtual cockpit sunt prezente la bord. Noua unitate de control MMI all-in-touch beneficiază de un generos touchpad. Alte inovații interesante includ servicii extinse de la Audi connect, Audi tablet pentru pasagerii din spate și două sisteme de sonorizare cu audio 3D. O altă noutate este reprezentată de integrarea smartphone cu Google Android Auto și Apple CarPlay. Noul Audi Q7 este unul dintre primele vehicule ce oferă aceste funcții.
Portofoliul de noi sisteme de asistență reprezintă o altă caracteristică impresionantă, inclusiv adaptive cruise control cu traffic jam assistant.

Audi Q7 e-tron quattro, ce va fi lansat după puțin timp, este primul plug-in hybrid de la Audi cu un motor diesel. Acesta impresionează cu o putere a sistemului de 373 CP și cu un cuplu al sistemului de 700 Nm, reprezentând totodată primul plug-in hybrid diesel cu tracțiune integrală permanentă din segmentul SUV premium. Modelul consumă doar 1,7 litri la 100 de kilometri, valoare corespunzătoare unor emisii CO2 de sub 50 de grame pe kilometru. O încărcare completă a bateriei este suficientă pentru a parcurge o distanță de 56 kilometri.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3302 :: 22.19MB