No SSO cookie

Noul Abarth 695 Tributo Maserati Cabriolet

voteaza
(0/ 0)
Noul Abarth 695 Tributo Maserati Cabriolet
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Fiat aduce la Geneva Motor Show o editie speciala Abarth 695 Tributo Maserati

 
 

La trei ani dupa ce Fiat Abarth a colaborat cu Ferrari pentru crearea modelului Abarth 695 Tributo Ferrari, compania italiana se indreapta catre Salonul Auto de la Geneva cu inca o editie speciala a modelului 500, care aduce un omagiu brandului premium al grupului, Abarth 695 Tributo Maserati.

Varianta Maserati este oferita exclusiv in forma decapotabila, desi termenul este oarecum inselator, fiind mai degraba o trapa mare, avand o panza ce coboara catre spate, pe sine.

Inspiratia pentru Abarth 695 Tributo Maserati este modelul GranTurismo.

Editia speciala are un motor de 1.4-litri Turbo T-Jet 16V, pe benzina, cu 180 de cai putere, care este cuplat la o transmisie automata cu cinci trepte si cu comenzi manuale pe volan.

Abarth spune ca a montat un sistem de franare Brembo cu discuri de 305 mm,  cu patru pistoane si amortizoare noi.

Exteriorul  a fost personalizat pentru această editie in culoarea Pontevecchio Bordeaux ce provine direct de la Maserati, care a furnizat, de asemenea, si designul jantelor din aliaj de 17 inch. La spate vom gasi, de asemenea, tevi de esapament noi, hexagonale, care imita stilul evacuarii Maserati.

Personalizarea continua si in interior cu o pereche de scaune sport tapitate in intregime in piele Poltrona Frau bej, in timp ce bordul si cutia de viteze dispun de un finisaj special carbon mat.

Editia speciala Abarth are un volan din piele in doua nuante, indicatoare de bord personalizate de Jaeger, pedale din aluminiu si o placa de fibra de carbon pe care scrie "Abarth 695 Tributo Maserati".

Abarth spune ca productia modelului 695 Tributo Maserati va fi limitata la 499 de unitati, dar detalii despre preturi ne vor fi oferite dupa premiera mondiala a masinii,  la Salonul International Geneva 2012.

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3277 :: 17.79MB