No SSO cookie

Noua generatie Mercedes C-Klass va fi hibrida

voteaza
(0/ 0)
Noua generatie Mercedes C-Klass va fi hibrida
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Surse din interiorul companiei indica faptul ca Mercedes doreste ca viitoarea generatie a modelului C-Klass sa primeasca tehnologie hibrida. Germanii doresc sa reduca drastic consumul si emisiile de CO2.

 
 
Noul Mercedes C-Klass va fi lansat cel mai probabil in 2013, iar germanii doresc sa introduca tehnologia hibrida pe toate versiunile. O sursa din interiorul companiei a declarat ca Mercedes planuieste un propulsor diesel care sa emita maxim 100 g CO2/km si propulsoare pe benzina care vor emite intre 110 si 120 g CO2/km.

Mercedes a inceput deja testele, dar deocamdata nu s-a decis daca noul C-Klass va primi propulsoare cu trei cilindri sau nu. O alta posibilitate ar putea fi folosirea propulsoarelor cu patru cilindri, dar care sa fie dotate cu tehnologie de oprire individuala a cilindrilor. Acest lucru ar permite functionarea optima a motorului, in unele cazuri putand functiona chiar si in doi cilindri pentru a imbunatati consumul si emisiile.

Pentru a optimiza si mai mult consumul si emisiile, germanii planuiesc sa reduca masa totala cu pana la 10% si sa reduca frecarea din compartimentul motor si din transmisie.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1726 :: 22.16MB