No SSO cookie

Noua Dacia Logan va fi lansata saptamana viitoare

voteaza
(5/ 1)
Noua Dacia Logan va fi lansata saptamana viitoare
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa aflati mai multe despre acest eveniment si despre pretul cu care ar putea fi lansat modelul in Romania.

 
 

Dacia a prezentat noile generatii Logan, Sandero si Sandero Stepway in urma cu o luna in cadrul Salonului Auto de la Paris.

Pretul pentru modelul Sandero a fost precizat inca din prima zi. Pretul ar urma sa porneasca de la 6990 euro in cazul acestui model si 10800 euro in cazul modelului Stepway. Acum, stim cat costa si noua generatie Logan. Pretul de pornire este de 7700 euro. Totusi, acest numar este valabil doar in Franta. Avand in vedere acest lucru, in Romania modelul ar putea fi vandut cu 6700-6800 euro cu TVA inclus. Ar fi un pret bun avand in vedere ca modelele din generatia veche au un pret de pornire de 6500 euro. Asteptam cu nerabdare sa aflam pretul pentru Romania.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (1)

scris de gabi1907

ce 6990euro petru sandero? am fost la dacia si un sandero oar cu aer conditionat face exact 10.200euro asa ca loganul s-o duce in 9000euro....6500-6700euro sa coste doar poate fara motor, ca apoi te lasa sa-ti alegi motorul din cele 4 motele de motorizari deci noul clio e 10.800euro si sandero 10.200euro , ai de unde alege

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.5423 :: 17.79MB