No SSO cookie

Noile modele Saab 9-3 si Mercedes E Class sunt mai sigure

voteaza
(0/ 0)
Noile modele Saab 9-3 si Mercedes E Class sunt mai sigure
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Un organism de supraveghere al companiilor de asigurări a acordat o notă bună noilor modele Saab 9-3 et Mercedes E Class, pentru excelentul lor comportament în caz de accidente, relatează autoactu.com.

 
 
[poza1s]Modelul anului 2004 Saab 9-3 cel 2003 al berlinei Mercedes Benz E Class au primit calificative superioare pentru protecţia pasagerilor în caz de accident,din partea organismului de supraveghere al asiguratorilor Insurance Institute for Highway Safety (IIHS). "Aceste rezultate demonstrează progresele efectuate de industria automobillului şi de cele două companii în particular, pentru realizarea de vehicule mai sigure pentru ocupanţi", a spus preşedintele organismului menţionat, Brian O'Neill. [poza2s]Alte cinci modele sau noi versiuni de maşini şi mini-van-uri au fost evidenţiate, ele trecând cu succes experienţa unei ciocniri la 65 de km/h, în vederea testării comportamentului habitaclului şi a conducătorului vehiculului. Între vehiculele testate s-au mai numărat mini-van-ul Toyota Sienna, modelul 2003 Mazda 6, Infiniti G35, ultima versiune a mini-van-ului Nissan Quest şi modelul 2003 Lincoln Town Car.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1687 :: 22.16MB