No SSO cookie

Noi spatii Opel în Bucuresti si Cluj

voteaza
(5/ 1)
Noi spatii Opel în Bucuresti si Cluj
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Reţeaua Opel din România începe anul 2013 într-o formulă extinsă, două noi spaţii alăturându-se partenerilor actuali.

 
 

După ce în luna octombrie a anului trecut a avut loc inaugurarea noului sediu al Ande Motors, partenerul Opel din Iaşi, debutul lui 2013 aduce alte noutăţi în serviciile puse de Opel la dispoziţia clienţilor.

Toate cele trei sedii nou lansate au fost realizate în conformitate cu cele mai recente cerinţe Opel în materie de standarde de marcă şi identitate vizuală.

Noile spaţii din Bucureşti şi Cluj-Napoca au rol de showroom şi reparator autorizat, oferind întreaga gamă de servicii pentru automobile şi autovehicule comerciale uşoare: vânzare, service, piese de schimb şi accesorii, consiliere financiară etc.

Rădăcini Motors operează trei showroom-uri Opel cu servicii post vânzare în Bucureşti, cel mai recent deschis fiind amplasat în cartierul Militari, la ieşirea spre autostrada Bucureşti - Piteşti. Noul complex din Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 246, se alătură celor din Drumul Taberei (Bulevardul Timişoara nr. 18), şi Vitan (Calea Vitan Nr.112), ca şi reparatorului din zona Iancului, amplasat în Bulevardul Ferdinand nr. 111-113. Pe lângă sediile din Bucureşti, Rădăcini Motors operează spaţii Opel şi în Braşov, Galaţi, Brăila şi Constanţa.

Sediul Polymobile din Cluj este amplasat în apropierea aeroportului, pe Str. Clujului nr. 4B, Sat Sânnicoara, Comuna Apahida. Polymobile este un membru nou al familiei Opel, sediul  mono marcă din Cluj fiind construit de la zero ca spaţiu dedicat brandului. Showroomul generos găzduieşte cele mai noi produse Opel.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1868 :: 17.78MB