No SSO cookie

Noi imagini cu Hyundai Ioniq

voteaza
(0/ 0)
Noi imagini cu Hyundai Ioniq
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noile schițe ale modelului Ioniq, care va fi lansat în prima parte a anului 2016, dezvăluie modul în care un autovehicul cu alimentare alternativă combină aerodinamica cu designul atrăgător.

 
 

Ioniq va fi primul autovehicul din lume care va oferi trei variante de trenuri de rulare eficiente și cu emisii reduse: integral electric, hibrid plug-in benzină/electric sau hibrid benzină/electric. Cu o siluetă fluidă, asemănătoare cu cea a unui coupe, și cu numerose detalii remarcabile, designul exterior vine în completarea caracteristicilor eco ale propulsoarelor.

Echipa de designeri Hyundai a creat un exterior impresionant, dar care aduce în același timp o contribuție semnificativă la îndeplinirea cerințelor de protecție a mediului. Conturul simplu, dar rafinat, desenat cu grijă, contribuie la îmbunătățirea performanțelor aerodinamice. În partea frontală, grila hexagonală specifică familiei de modele Hyundai încorporează clapete active, care optimizează fluxul de aer urmând linia caroseriei. Grila unește cele două faruri expresive prevăzute cu lumini de poziție în forma literei C.

Designul unic al exteriorului continuă în mod armonios și în habitaclu. Spațiul interior este utilizat eficient, în timp ce instrumentele de bord sunt ușor lizibile. Pentru un aspect futurist, suprafețele simple și elegante folosesc materiale ecologice.

Hyundai este unul dintre primii producători mondiali de modele hibride și electrice. În 2013, marca a devenit prima care a produs în serie un autovehicul alimentat cu hidrogen, ix35 Fuell Cell.

Denumirea „Ioniq” are ca sursă de inspirație elementele, materialele și tehnologiile utilizate. Un ion este un atom încărcat electric, sugerând combinația inteligentă a diverselor platforme ale autovehiculului. A doua parte a numelui, extrasă din cuvântul „unique”, evidențiază angajamentul Hyundai față de protejarea mediului înconjurător și dorința de a oferi clienților experiențe peste așteptări. La final, „Q” confirmă abordarea proaspătă a acestui nou model.

După prezentarea în premieră mondială, care va avea loc în Coreea, în luna ianuarie a anului viitor, Ioniq va fi dezvăluit în martie 2016 atât la Salonul Auto de la Geneva, cât și la Salonul Auto de la New York.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2584 :: 17.79MB