No SSO cookie

Noi imagini cu noul Chrysler 200!

voteaza
(0/ 0)
Noi imagini cu noul Chrysler 200!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Chrysler a lansat o noua serie de imagini oficiale cu noul Chrysler 200. Noul model inlocuieste vechiul Sebring si face parte din campania de modernizare a producatorului american.

 
 
Chrysler a inceput o campanie de modernizare, primele care s-au bucurat de noile linii de design sunt modele Jeep, Dodge Durango si Charger. Americanii au declarat ca au lucrat intens si la imbunatatirea calitatii materialelor din interior, acesta putand concura acum cu rivalii germani.

In ceea ce priveste motorizarile, noul Chrysler 200 va fi primi doua motorizari pe benzina, una de 2.4 litri si una V6 de 3.6 litri capabil sa dezvolte 283 CP. Propulsorul de 2.4 litri poate fi dotat cu o transmisie automata cu patru sau sase rapoarte, iar cel de 3.6 litri primeste o transmisie automata cu sase rapoarte. 

Producatorul american a declarat ca tinuta de drum a fost de asemenea imbunatatita, noul model primind un nou sistem de suspensii. Chrysler nu a oferit deocamdata mai multe detalii despre interior si dotarile noului 200, dar a declarat ca a fost semnificativ imbunatatit fata de vechiul Sebring.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4589 :: 22.16MB