No SSO cookie

Nissan pregateste modelul Murano CrossCabriolet

voteaza
(0/ 0)
Nissan pregateste modelul Murano CrossCabriolet
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Nissan a declarat ca va lansa la lansa luna viitoare la Salonul Auto de la Los Angeles noul model Murano CrossCabriolet. Noul model va fi primul crossover cabrio din lume si va fi disponibil incepand cu 2011.

 
 
Nissan doreste sa-si extinda gama de modele, iar crearea unui model de nisa ar putea fi solutia perfecta. Brian Carolin, seful departamentului de marketing, a declarat ca noul Murano CrossCabrio nu va fi un model care sa fie vandut in volume mari, scopul acestuia este acela de a oferi o imagine noua producatorului japonez.

Design-ul noului model va fi cel putin neobisnuit. Dealerii Nissan au putut vedea noul model in premiera azi vara, in cadrul unei prezentari speciale organizate de producatorul japonez. Cei care au vazut noul model au declarat ca reactia publicului va fi impartita, noul model fiind foarte diferit de modelele curente. Unii au declarat chiar ca arata mai bine cu plafonul retractat.

Pe langa modelul Murano CrossCabrio, Nissan va prezenta si conceptul Ellure. Japonezii au declarat ca va revolutiona modul in care sunt privite modelele sedan. Acestia nu au precizat insa daca va fi o previzualizare a noului Primera sau daca va fi un concept electric.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1749 :: 17.78MB