No SSO cookie

Nissan Leaf costa cu 3.000€ mai putin

voteaza
(5/ 1)
Nissan Leaf costa cu 3.000€ mai putin
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Nissan coboara pretul vehiculului electric Leaf cu 3.000€ in Europa si 6.000$ in SUA, pentru a-l face mai accesibil.

 
 

La mai putn de 10 zile dupa ce Nissan a anuntat in SUA ieftinirea cu 6.000$ a modelului compact in cinci usi, full-electric, Leaf devine mai ieftin si pentru europeni, insa numai cu 3.000€ (sau 4.000$).
Astfel, de astazi, Nissan Leaf EV este mai ieftin cu 25.990€ (34.644$) in Franta si 23.490£ (28.490€, 37.979$) in Marea Britanie.

Nissan afirma ca echiparea generoasa existenta pe Leaf EV, care include sistem de navigatie prin satelit, camera video pentru parcarea cu spatele, sistem de reincarcare rapida, lampi LED si conexiune prin Bluetooth, devin toate standard.

Noile preturi, care se aplica imediat, sunt o parte a efortului depus de compania Nissan de a face Leaf mai accesibil din punct de vedere financiar pe cele trei mari piete destinate vehiculelor electrice: SUA, Europa si Japonia. Actuala politica de preturi intervine inaintea inceperii productiei modelului, revizuit pentru anul in curs, care va debuta in aceasta primavara, in fabrica din Sunderland, Marea Britanie.

Pana la aceasta data, Nissan a comercializat aproape 50.000 de unitati Leaf, pe tot cuprinsul globului, masini care, potrivit datelor detinute de companie, au efectuat deja mai mult de 238 milioane de kilometri, totul in regim 100% electric.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2418 :: 22.14MB