No SSO cookie

Nissan Leaf a depasit 50.000 de unitati vandute

voteaza
(5/ 1)
Nissan Leaf a depasit 50.000 de unitati vandute
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

In urma deciziilor luate recent, Nissan a reusit sa depaseasca pragul de 50.000 de unitati vandute in intreaga lume.

 
 

Compania Nissan a dat publicitatii un comunicat prin care anunta depasirea barierei de 50.000 de unitati Leaf vandute in intreaga lume.


Cifra se datoreaza si planului de reducere a pretului vehiculului electric Leaf, care are loc pe toate pietele unde se comercializeaza. Compania Nissan a luat decizia de reducere a pretului de comercializare pentru Leaf, dupa ce in luna ianuarie, pe piata din SUA, modelul inregistrase o scadere de 3,8% a vanzarilor, ajungand la doar 650 de unitati vandute.

In acest timp, compania japoneza primeste cererea crescanda de vehicule electrice proprii, prin inceperea constructiei noii sale fabrici din Tennessee, care va debuta in acest an.


Nissan a comercializat in jur de 7.000 de unitati Leaf in Europa, unde vehiculul electric se vinde in 17 tari. In jur de 19.500 din totalul vanzarilor Leaf s-a realizat in SUA, in anii 2011 si 2012.

Ca numar total de kilometri, posesorii de vehicule Leaf au parcurs pe intreg globul pamantesc peste 260.000.000 kilometri, inregistrandu-se si un record, cu un posesor Leaf care a parcurs singur peste 177.000 de kilometri.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2751 :: 17.79MB