No SSO cookie

Nissan intentioneaza sa ofere vehicule, cu imprumut, proprietarilor de Leaf

voteaza
(0/ 0)
Nissan intentioneaza sa ofere vehicule, cu imprumut, proprietarilor de Leaf
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pentru a combate un fel de "fobie a autonomiei", Nissan ar putea oferi, cu imprumut, masini pentru clientii modelului Leaf.

 
 
Aparitia definitiva si oficiala pe piata a modelului Nissan Leaf se apropie cu pasi repezi. Pana in decembrie 2010, nu mai e decat un pic, timp in care mii de persoane s-au inscris pe listele de asteptare pentru a-si rezerva un exemplar. Si inscrierile continua.
Totusi, unii dintre cumparatori ar putea suferi de un fel de fobie, care vizeaza autonimia vehiculului, un fel de teama ca ar putea ramane blocati in trafic, sau la distanta de orice posibilitate de a-si incarca bateriile masinilor electrice.


Pentru a preintampina aceasta fobie (evident posibila numai pe teritoriu american), Nissan studiaza posibilitatea de a oferi clientilor modelului Leaf, masini de imprumut, gratis, in cazul in care acestia intentioneaza sa efectueze calatorii mai mari decat poate asigura autonomia Leaf-ului, adica 100 mile (aproximativ 160 km). Aceste vehicule de schimb, sau de imprumut, vor fi acordate pentru perioade de pana la o saptamana si sunt masini cu motoare termice, conventionale, pe benzina.


Varianta masinilor de schimb este insa inca in faza incipienta, si nimeni nu stie exact cum se va putea aplica in practica. Nici macar locul de unde is va putea ridica masina, un proprietar de Leaf, nu este clar: va comanda una de la o societate de inchirieri auto, sau o va ridica direct de la dealerul local Nissan?


Totusi un aspect este extrem de limpede: daca Nissan va reusi sa puna la punct o astfel de schema, si o va si pune practica, aceasta se va dovedi o arma de marketing extrem de puternica, care ii va aduce si un imens capital de imagine.


Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
5.9151 :: 22.19MB