No SSO cookie

Nissan Cube intinereste

voteaza
(0/ 0)
Nissan Cube intinereste
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pentru anul 2012, Nissan Cube primeste o editie limitata si cateva modificari minore.

 
 

Cei de la Nissan au decis sa cosmetizeze modelul Cube si de ce nu, sa spere ca va deveni masina anului. Dar sa lasam gluma la o parte...

Nu exista modificari de ordin mecanic sau stilistic. Pur si simplu, Nissan a decis sa extinda gama Cube cu o noua editie speciala, care inseamna cateva culori noi pentru caroserie si cateva echipamente suplimentare aferente anumitor niveluri de echipare.

Editia speciala are numele de S Indigo. Pe langa alte amanunte, se remarca prezenta culorii omonime la nivelul scaunelor, sistemul de navigatie cu ecran de 5 inci, in dotare standard, monitor pentru mersul cu spatele, sistem audio Rockford Fosgate, siste "cheie inteligenta" cu buton de pornire iluminat si jante de 15 inci din aluminiu.

Nivelul de echipare SL a fost imbunatatit cu Nissan Intelligent Key in standard, in timp ce cotiera pentru pasagerii locurilor din fata a fost adaugata atat la modelul S, cat si la SL.

Nissan a adaugat cinci noi culori ale caroseriei: Pearl White, Brilliant Silver, Gun Metallic, Cayenne Red si Bali Blue.

In plus, Nissan a mai adaugat ceva. Pretul Nissan Cube 2012 a crescut usor, cu pornire de la 14.980$ pentru varianta entry level, adica cu 240$ mai mult decat modelul 2011.

Iata si o lista a preturilor, in sistem model/transmisie:
Cube 1.8 M/T -- $14,980 USD
Cube 1.8 S M/T -- $16,420 USD
Cube 1.8 S CVT -- $17,420 USD
Cube 1.8 SL CVT -- $18,520 USD

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1567 :: 17.78MB