No SSO cookie

Nissan confirma existenta noului Versa Note

voteaza
(5/ 1)
Nissan confirma existenta noului Versa Note
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Inaintea debutului la NAIAS 2013, Nissan confirma ca va produce un rival pentru Fiesta.

 
 

A devenit un fapt general si aproape oficial ca producatorii auto sa dea publicitatii detalii asupra noutatilor pe care le vor prezenta, inaintea debutului lor oficial la saloanele auto respective.

Nici Nissan si nici NAIAS nu fac rabat de la noua regula, producatorul japonez confirmand existenta in varianta de producie a noului Versa Note, vehicul subcompact destinat sa faca concurenta modelului Fiesta produs de Ford.

Hatchbackul cu cinci portiere va imparti numele cu Versa sedan, desi cele doua masini sunt diferite ca infatisare si ca pret, sedanul fiind mai scump.

Nissan a dat publicitatii o singura imagine, decupata, din care se poate vedea o parte a spatelui masinii, care insa pare identica cu imaginea oferita odata cu lansarea gobala a subcompactei Note, care a avut loc anul trecut in iulie, in Japonia.

Si cum aparentele deseori inseala, astazi s-ar putea sa aflam care este adevarul.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1964 :: 22.11MB