No SSO cookie

NHTSA pune MINI Cooper S sub lupa

voteaza
(0/ 0)
NHTSA pune MINI Cooper S sub lupa
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

NHTSA a deschis o ancheta oficiala asupra modelului MINI Cooper S.

 
 

National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) si MINI, au anuntat ca s-a deschis o ancheta oficiala asupra anumitor unitati ale modelului Cooper S, dupa ce au primit cel putin 12 reclamatii cu privire la incendii aparute in compartimentul motor, in urma carora vehiculele au fost avariate total. Si mai grav, dar totdata interesant, este faptul ca in 8 dintre cele 12 cazuri, vehiculele se aflau parcate si cu motoarele oprite.

Pana la aceasta ora, conform datelor existente, sub ancheta se gasesc in jur de 36.000 unitati, fabricate in anii 2007 si 2008 ale modelului MINI Cooper S. Un purtator de cuvant al NHTSA a declarat ca numarul plangerilor a inceput sa creasca, iar incidentele citate s-au petrecut anul trecut.

Pana acum, nici MINI, nici compania-mama BMW nu au luat o pozitie oficiala si nici nu au comentat in vreun fel incidentele sau investigatia si nici nu s-a stabilit inca numarul fnal de masini cu probleme, sau eventualitatea unui recall.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2813 :: 22.18MB