No SSO cookie

New York si noul taxi, Nissan NV200

voteaza
(0/ 0)
New York si noul taxi, Nissan NV200
Noutati-auto · · 3 Comentarii
Nota utilizator
0.0

New York-ul aproba noile taxi-uri produse de Nissan, NV200 !

 
 

Daca ar fi sa aliniam toate taxiurile din New York, acestea s-ar intinde de pe Wall Street pana in Norwalk, Connecticut. Aproximativ 236 milioane de oameni circula prin oras anual, in jur de 600.000 zilnic. Cand vine vorba de distanta parcursa anual, ei bine, putem spune ca s-ar putea inconjura de 20.000 ori lumea.

Stim cu totii ce inseamna taxiurile pentru New York, stim ca fac parte din cultura lor locala. De aceea, s-a incheiat un parteneriat de viitor cu cei de la Nissan care au produs noile taxiuri.
Nissan NV200 a reusit sa castige contractul si va putea fi vazut pe strazile New York-ului. Am reusit sa vedem cum va arata la exterior insa acest lucru nu prea conteaza cand vine vorba de un taxi, conteaza cum e la interior, conteaza confortul oferit pasagerului. Nissan ofera acest confort si ofera conditii placute pasagerilor. Un portbagaj mare pentru bagaje, o vizibilitate buna din masina pentru turisti, USB pentru incarcare rapida a diverselor electronice, sistem de filtrare a aerului, clima, etc.

Pare un mijloc foarte bun de transport, si se va ridica la asteptarile New York-ului. Va lasam si pe voi sa vedeti cum arata masina la interior prin pozele pe care le gasiti in acest articol.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (3)

scris de carmenflorin

Eeeeeee! cum e sa te plimbi cu un astfel de taxi....

scris de ovyy

Pentru un TAXI, conteaza mult cum este la interioe si cat de mare este portbagajul.

scris de sims

m-as plimba si eu cu un taxi ca asta :)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1741 :: 17.78MB